Şu anda hazır durumda toplam 5 adet tema bulunmaktadır, her bir tema 2 kişiye ve script toplam 10 kişiye satılacaktır. Şu anda scripti kullanan site 1 ayda
10k+ hite ulaşmış ve google'de
20k+ indeksi bulunmaktadır.
-- Genel Özellikleri
* css ve div'li tasarım ve SEO'lu linkler
* Sınırsız reklam alanı
* Site içi gerçek arama motoru (sadece hikayeler üzerinde, yorumlar aramaya dahil değil)
* XML sitemap desteği
-- Hikaye Özellikleri
* Ziyaretçiler hikaye gönderebilirler, yöneticinin onayından sonra sitede yayınlanır.
* Ziyaretçiler hikayeye yorum ekleyebilirler, yöneticinin onayından sonra sitede yayınlanır.
* Eğer siteye üye desteğini açarsanız, üyelerin eklediği yorumlar istediğiniz takdirde hemen yayınlanır.
-- Yönetim paneli özellikleri
* Sitenin yönetim paneli üzerinden sitenin tasarımı hariç hemen hemen herşeyi değiştirebilirsiniz.
* Sınırsız reklam ekleme
* Hikaye ekleme, düzenleme ve silme
* Kullanıcı ekleme, düzenleme ve silme
demo :
Hikayeler | proGEDIA CMS Demo Site (Demoda ***** hikayeler ve temalar kurulu değildir. ***** hikayelerin bulunduğu asıl sitenin ve temaların demosu pm isteği üzerine gönderilecektir.)
fiyat :
100YTL (işbank, finansbank havale veya eft)
Not 1 : Scripte ***** tema haricinde bir tame yaparak başka maksatlarla da kullanabilirsiniz. İstediğiniz her hangi bir temayı (***** veya değil) yapabiliriz. Bunun için ayrıcana teklif isteyiniz.
Not 2 : Scriptin yazarı
fabal'dır. Script hakkında ki soruları kendisine, satış hakkında ki konulara bana iletiniz.
Not 3 : Site PHP4 ve MySQL4, MySQL5 üzerinde geliştirilmiş olup, PHP5'de test edilmemiştir.
Not 4 : Scriptin satıştan sonra dağıtılmasını engellemek için
ioncube ana fonksiyonları ile şifrelenmiştir ve sitenize özel lisans anahtarı ile verilecektir. Ana fonksiyonlar haricinde tema, modül vb. herşey üzerinde oynama yapabilirsiniz.
Not 5 : Satıştan sonra script üzerinde isteğiniz doğrultusunda küçük değişiklikler (değişikliğin boyutuna göre istediğiz reddedilebilir veya ücret teklif edilebilir) yapılabilir.
Not 6 : Her bir site için hikayelerin tarihi ve sıralaması rastgele olarak değiştirilecektir. Bu şekilde kullanıcılar aynı içerikli siteye geldiğini anlamayacaktır.