Cümle acık C olmadan C++, C++ olmadan Java burada c ile java arasında matematiksel olarak baginti kurma sadece kendi aralarında Ayrı ayrı C ile C++, C++ ile Java alakalı olanlar bunlar Bide ole kesin düşünme yapamazsın edemezsin değil ama zorlanırsın orta noktadan yada son noktadan baslamak yerine adım adım rahat rahat. yoksa c ile javanın bir bağıntısı yok kaldıki structure object oriented baglanti yok yani kaldıki siz zaten bişeyler biliyorsunuz. Sınıf mantıgına asinasinizdir. Ben onları yazarken sıfırdan birinin baslarken hangisinden baslamasi gerektiğinide yazarak basladim. kaldıki programcılık oss mantıgı gibi değildir. Sen matematik turkce fizik kimya biyoloji ucarsın ama programcılık matematiksel zekadır ve algoritma yani probleme cozum uretebilme yeteneğidir.Algoritma kurma yeteneğinide bilgilerle ve zamanla deneyimle ilerler,eger Bunlar sende yoksa yapacak fazlaca bişe yok. Ha bu sekilde demekde sudur hemen ipleri salmıcaz. Vede sunu tekrardan belirteyim bunun ogrenci iken farkına varmak guzeldi Hoca asla sana herşeyi ogretemez ama giriş yolu dogrudur. Sen yolda kendin bi zaman sonra kopman gerekir. O senin msn de bulunan bilgisayar muhendisleri ya daha cok yenidirler yada baska bir problem var

Ama ben mufredatin benim dediğim sekilde dogru olduguna inanıyorum..
Kaldıki benim ilk yaptıgım işlerden biri VB dilini kaldırmak oldu.

İşin mantıgından kastım gene sınıf yapısı sınıf yapısının ne oldugunu tam olarak C++ dersinde anlatırlar. Diğer ozellikleride dahil kullanılmayan ne bileyim ornegin Garbage Collection ama cogu programcı kullanmaz. Benim demek istediğim bu sistemi bilmek.

Siz tabi Java'ya uyum saglarsınız cunku diğer dillerden ozellikle ASP.NET sınıf neredeyse artık butun Derleyiciler zaten sınıf yapısında o yuzden rahat olmustur. Ama ben genede işin temeliyle baslanılması gerektiğine inanıyorum.