Kerem adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Amacım ne mi? Amacım hosting satanları bu şekilde aşağılamanızı engellemek. Herşey yazılı kurallarda değildir, bir de etik vardır. Sizin bu yaptığınız hiç etik değil. "VPS pahalı geliyor, 3 tane ağır sitem var, daha ucuza başkasının makinesinde olsun bu siteler" demek etik açıdan hiç doğru değil. Hostingçiler neden sizin kahrınızı çekmek zorunda olsun ki?
Kelime oyunu yaparak haksız olduğumu düşündürmeye çalışıyorsunuz. "%20'yi aşarsa kapatacaktır" vs... Önemli olan %20'yi aşması değil ki, önemli olan "bile bile lades" yapılması, sitelerin ağır ve sunucuyu kastırıp sunucudaki hizmet alan diğer siteleri etkilemesi durumu. Sırf ücreti fazla geliyor diye VPS'i bırakıp, daha ucuza başkalarının sunucularını kastırıp, o sunucudan hizmet alan diğer kişileri mağdur edecek olmanıza içim el vermiyor, o sebeple yazıyorum. Ve tekrarlıyorum, bu yazılı bir kuraldan dolayı gösterdiğim tepki değil, "etik" açıdan gösterdiğim bir tepkidir.
hiç mi işin yok ya. istemeyen teklif vermez bu kadar basit ! sana kalmadı açıklamasını yapmak..
resellerci adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Site açık Tıklarmısınız veyua aynen yazın IRC Reseller Hizmetleri
size demedim sitenize girmiyor diye..