Melih GÖKÇEK ilk dakikada tartışma başlamadan önce ugur dundar a söyledi. İddialar dışında hiçbir şeye yanıt vermeyeceğim dedi. Sadece beni itham ettiği 9 konu konusulacak dedi. GÖKÇEK 168 € luk Saat mevzusunu da 224 $ lık saat mevzusunuda cumhurbaşkanı konusunuda yanıtladi ancak. KILIÇDAROĞLU , GÖKÇEK'in ısrarla cevap ver demesine karşın KILIÇDAROĞLU " gelicem , gelicez, gelicem.... " diyerek geçiştirdi. GÖKÇEK kendisine yaptığı tüm ithamları çürüttü. Adamın yüzüne ben yapsaydım şerefsizim. bana iftira attın sana iade ediyorum dedi. Eğer Şerefli bir adam olsa bu kelimeyi kabul etmez konuşmazdı zaten.
KILIÇDAROĞLU , GÖKÇEK v.s. isimler önemli değil aslında şuanda tüm basın medya ve muhalif partiler sadece akp ye yönelik suçlamalar karalamalar yapıyorlar ancak. Bunun Sonucu Akp ye daha çok yarayacaktır.
Bu ülkede asıl sorulacak olan soru: Bu ülkede kim ülkesine daha iyi hizmet verdi ?
Budur bu hizmeti veren kişi kimse o seçilmeli.
Oraya gelen babamız da olsa o istemese bile cebine bişeyler girecek. Bu kanun kural. Bu Değişmeyecek bir faktör Biz çalmayanın pesine düşmüşüz. Bizim en az çalıp da yada calmayan cebine indirmeyen kişiyi , daha fazla hizmet vereni bulup arkasında durmalıyız....
Ama Bir yandan karalama, bir yandan terör eylemleri, bir yandan teröre destek veren partiler , diğer yandan böyle saçma sapan tartışmalarla hiçbir yere gelemeyiz.....