Cagonni adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
1. si bildiğini paylaşmak erdemdir.
2. si hertürlü sorun değil en basit sorunlara bile yardımcı olmamışsın istersen mesajlarına bir bak.
3. sü bazıları faydalanmak için girer bazıları yardım etmek için girer.Bütün mesajlarıma bak yardım istediğim bir mesajım varmı?
4. sü sen sanırım W şahsı oluyosun burada.Ben ise bunların tamamen dışında bildiğim bütün konularda (adsense vbulletin smf nuke vps dedicated apache mysql v.b.) yardımcı olmaya çalışıyorum.

bu arkadaş veya herhangi biri bana mesaj atmış da ben sana bedava yardım etmemmi demişim?beni ekleyen bir kişi yardım alamadığını söylesin daha r10'a takılmam.Herşey para değildir.

sanada iyi günler.
Ben kesinlikle herşey paradır demedim olayı çarpıtma! Sen demişsinki vb biliyorsunuzda neden vb bölümüne yardım etmiyorsunuz? Benim cevabımda demek istediğim şey sizin gibi herkesin önceliği yardım olmayabilir.Ben bu foruma üye olduğumda kendimi geliştirmek için oldum daha sonra üniv. hayatı başlayınca maddi sıkıntı içine girdim evet doğru şu anda W şahsı olarak görünüyor olabilirim. Düşünsenize yaşınız gelmiş 20'ye ahbapların askere gidiyor sen hala baba eline bakıyorsun! Bu adama çok koyuyor. Ve benimde elimden anca bu geliyor başka birşey yapamam işe girsem derse gidemem. Ha webmaster olarak belki 5 yıldızlı kusursuz herşeyi bilen istese deli gibi para kazanan birisi değilim, belki tasarımlarımda iyi değil belki senin bilginin yanında hiç birşey bilmiyorumdur. Ama en azından bi çaba içinde olmak zorundayım ben! Umarım az çok durumumu kestirmişsinizdir onun için W şahsıyım şu anda evet!