hozgune adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Alacağım ürünü babamın kredi kartıyla alamazmıyım. Herkes kendi kredi kartıylamı alıyor. Sizin başınıza gelirse anlarsınız ne demek istediğimi. Ama gelmezse anlamazsınız.

Domainlerede doğru iletişim bilgilerini vermek zorunda değilim. Neden şimdiye kadar godaddy'de sorun çıkmadı da name.comda çıktı. Şimdi düzelttim o sorunu kendi çabalarımla. Ama kişisel fikrim name.com berbat. Godaddy olsun çamurdan olsun
Babam Saolsun.


Komşunun kredi kartıyla da alabilirsin, Senin olmayan parayı harcamak ne kadar kolay değil mi? Baban ekstrelere hiç bakmıyor herhalde..

Biz kendi yağımızda kavrulup %100 kendi sermayemizle/kendi kredi kartımızla yapıyoruz bu işleri. Tavsiye ederim. İyi gelir sana. Yaşın doğruysa çok geç kalmışsın.

Ben Godaddy'den de alıyorum. Name'den de alıyorum, Domainsite'den de alıyorum, isimtescil'den de alıyorum, Moniker'den de alıyorum, Natro'dan da alıyorum. Hangisi uygunsa fiyat açısından onu değerlendiriyorum. COM bir yerde 15 YTL iken diğer tarafda 11.75 YTL'ye geliyorsa oradan alırım. İşime nasıl gelirse onla çalışırım. Bütün panellerin kendine has özellikleri var. Hepsini öğrenmiş oluyorum.