Birincisi 755 olsa bile safe_mode'da zaten dosyanın sahibi olduğunuz için
yazma hakkı herzaman olacaktır. Bundan dolayı script yazma hakkını kapatın filan
diyebilir göz ardı etmelisiniz bunu.
İkinci olarak suphpde safe_mode kapatmak için php.ini diye bir dosya oluşturun
public_html içinde ve içine
safe_mode = off
yazın.
Belki benim yanlışım vardır dedim , klasör izinini 755 yapıp tekrar denedim ama olmadı. Doğrumu biliyorum diye bir kez daha yazayım...
Bir script var, bu scriptin user'i "abc", scriptin klasörünün user'i de "abc" , resimin taşınacağı klasörün user'i de "abc"... Buna rağmen olmadı. Genelde gördüklerimde safe_mode için "sunucunuza danışın" diyorlar hep sitelerde. php.ini ile off moduna geliyormu denerim birazdan.
okadar açıktan zarar gelmez diye düşünüyorum..servera girerse zaten şahıs hacklenme şansın var..serverdaki tüm siteler güvenli olmalı..
host sağlayıcınla görüşüp c99 ve r57 kullanımını yasaklatırsan çoğu problemden kurturlursun zaten
Evet, ben istediğim kadar güvende olayım, şahıs servera girdiğinde serverdaki siteleri toptan götürebiliyor diye biliyorum. Host ;
www.ihs.com.tr . Muhtemelen böyle ünlü shell leri zaten yasaklamışlardır diye düşünüyorum...
idealist ; htaccess ile ilgili bende birşeyler duydum bu konu ile ilgili. Bu kodları bulmaya çalışacağım...
Teşekkürler cevaplar ve öneriler için.