vidyo modülü ve mp3 modülüyle üyelerin kendilerine ait parçalarını ekleyerek yorumlar
burda yakaladın olayı bence. Burda dur. İşte yakaladığın güzel fikir bu aslında. bunun üstüne git. sitede ziyaretçiyi tutan video ve müzik en önde gelenlerinden. işte hit noktası burada çözülür. diğer dediklerin detay .
Açık olduğun için tebrikler.
Yaptığın eleştiri ve yorumların için ayrıca teşekkür ediyorum.Bu düşünce aslında uzun zamandır kafamda vardı ama internette artık bir vidyo sitelerinin patlaması oldu.Aslında benim fikrim daha çok netten bulunmuş vidyolar değil de üyelerin kendi amatör filmleri olur.Misal üniversitede reklamcılık okuyan arkadaşların kısa film tezleri oluyor.Belki de kendilerini geliştirmeleri için bu kısa filmleri ekleyerek gelen yorumlara göre belli bi noktalara yönelmelerini sağlayabilirim diye düşündüm ve senden aldığım bu pozitif yorumla biraz olsun doğru tercih olabilir diye düşünüyorum.Tabi tek kişinin yorumuyla yolumu çizemem (yanlış anlama sakın düşüncelerine sonsuz saygım var) konuya bakan diğer arkadaşlar da bu düşüncem için yorumda bulunurlarsa bu konuda ciddi bir düşünce içine girip orjinal birşeyler çıkartabilirim.