eleştiri için teşekkür ederim.Eleştirini dikkate alıp ilk uygulamayı konuyu kapatarak yaptım.Zaten özgürce yorum adresiydi belki de düşüncem yanlıştı.Eleştiriye her zaman açığım tabiki.
Sıfırdan kodlama konusuna gelince zaten şuan Yorumlayalım: Hep Beraber Yorumlayalım Özgürce Yorumlayalım için çalıştığım bir proje var ancak hem okul hem iş temposu nedeniyle günde belkide 30-40 dakkika ilgilenebiliyorum.Her gün başladığımda kodları gözden geçirme ve nerede kaldığımı saptayıp yazmak zamanımı alabiliyor.Yakın bi zamanda inşallah bitireceğim.Yapacağım tasarımda şunlar olucak:
Yine yazı eklenicek ve yine yorumlar yazılara yapılacak.
Anketlerle geliştirilecek ve yapılacak anketler toplumsal olaylardan seçilecek.
Yine üyeler yazar kadrosunda olacak.
Bilgilendirme amaçlı yazılar yine olacak ancak bu konular tabi mesela şuan benimde okuduğum KIBRIS'taki sorunlar gibi ülke sorunlarının ve çözümlerini içerecek tabi bu yazılarada yorumlarla katkıda bulunulabilecek.
Belki bir vidyo modülü ve mp3 modülüyle üyelerin kendilerine ait parçalarını ekleyerek yorumlara göre belkide kendi bestelerinin değerini ve beğenilme oranını görebilecekler.(tabi bu modüller konusunda kararsızım.)

Bu düşünceler için de yorum ve eleştirilerinizi bekliyorum.