tvshop adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
evet 24 saat geçmiş. 24 saat arayla 3 mesaj atıp toplam 72 saat beklememişsiniz yani;
14-12-2008 23:40:44
weblebici Açık arttırma 29lira ile devam etmektedir. (Yani hala başkalarına satmaya çalışıyorsunuz)
diyorsunuz;
15-12-2008 19:55:11
weblebici Arkadaşlar site 29ytl ile tvshop'ta kalmıştı ama kendisi geri dönüş yapmadığı için,
28 Ytl'den Devam Ediyoruz ..
yazıyorsunuz. Yani pazartesi akşamı siteye girip bakan ben açık arttırmanın devam ettiğini sanıyorum, salı akşamı girdiğimde de benim ödeme yapmadığımı yazdığınızı görüyorum. Ve bekleme devam ediyorum. Bu akşam giriyorum verdiğiniz yorumu görüyorum. Açık arttırma devam ediyor yazmanızla TvShop almadı dolandırdı demeniz arasındaki süre tamı tamına 20 saat 45 dakika. El insaf. Vallahi el insaf. Buradan birşey alacaksak demekki günde 80 defa girip bakacağız siteye. Acaba satıcı erken mi sonlandırdı, acaba satıcı süreyi mi uzattı. Kusura bakmayın. Satışınızı sabote ettiğim ve sizi dolandırdığım için çok özür dilerim. Ben TvShopcom.tr'nin sahibiyim. Keşke benden ürün alan tüm müşterilerim aldıktan sona aynı gün ödeme yapsalar. Birşey diyeceğim. Muhtemelen 15-20 yaş aralığında kanı kaynayan bir delikanlısınız. Daha hayatın çok başındasınız. karşınızdaki insana şans vermek her zaman size kazandırır emin olun buna. Bu da 35'lik bir abiden size tavsiye...
Teklifinizden tam 24saat sonra pm attım ve yine attım bu süre zarfında siz 2kere online oldunuz ama bir cvp vermediniz.Bir yanıt verseniz neyse ama online olmanıza rahmen pmme cvp vermediniz.satış berbat oldu zaten.Bu arada 15-20 yaşlarında değil 24 yaşındayım