yardım amaçlı link satışı yapıyorsan resmi federasyon sitesinden bu senin tekelinde değildir herhalde ordaki engelli arkadaşlarımız içindir bu yüzden biraz daha duyarlı ol ve soru soran arkadaşlara olumlu cevaplar ver burda hergün biri birilerini dolandırıyor tabi ki sorgulucak arkadaşlar,haklılar.
İlk 2 mesajı okursan anlarsın uslübumu. Engellilere saygısızlık yaptığımı idda edip paypal ile yardım topla bari diyen arkadaşa öyle yardım toplasak yardım edecek misin dedim diğer arkadaşada aynı uslübla evet dernek hesabı link alacak mısınki diye sordum. 2. arkadaşa verdiğim cevap sert oldu ama iş olsun diye mesaj yazıp neyin ne olduğunu bilmeyenlerden olduğunu düşündüm.
Paypal ile yardım toplamak için resmi izin lazım ve bu mümkün değil. Ciddi sponsorluklar için işitme cihazı satan firmalarla irtibat kurduk sponsor olmak istemediler. Burda satılacak 3-5 link ile ciddi birşey yapabilecek değiliz ama kapanmak üzere olan ve ödeneksizlikten ilgilenemediğimiz sitemize hareket getirip insanlara faydalı olmak amacımız.
Size göre bu 2 arkadaş düzgün sorular sormuş olabilir ama bana göre hiç hoş bi tavırla sormadılar.