Açık arttırmanın biteceği saati belirttiniz, uymadınız. Erken sonlandırdınız. Hemen-Al fiyatı 60 YTL dediniz ama bir yandan da hemen-al fiyatını 55-50 şeklinde düşürerek açık arttırması devam eden bir satışa hile karıştırdınız. Bu da yetmedi. Bana 1 gün içerisinde 3 defa arka arkaya mesaj atıp cevap alamayınca olumsuz yorum verdiniz. Bu nasıl ticarettir? Ben her saniyemi burada mı geçirmek zorundayım? GG'de bile işlem sonuçlandıktan sonra adama 3 gün ödeme süresi tanıyorlar. Hiç mi bakmadınız daha önceki işlemlerimde ödeme yapmışmıyım yapmamışmıyım diye. Açtığınız ilan da arttırma bitiş saati dün akşam diye ilan etmiştiniz, hemen-al fiyatını da 60 YTL. Kendi koyduğunuz kurallara kendini uymayacaksanız neden o zaman bu kuralları koyuyorsunuz? Dün akşam bitmesi gereken bir arttırma acaba daha erken bitti mi diye devamlı kontrol mü etmek gerekiyor burada? Madem o yorumu verdiniz, hak etmiş olayım barı. Almıyorum...
Satış bitiş zamanı son tekliften 24saat sonraydı bende son tekliften tam 24 saat sonra size bir pm attım cvp alamadım.1gün daha bekledm ve sonraki gün bir pm daha attım yine cvp yoktu.Ama 2.pmden önce forumda online oldunuz ama bir cvp vermediniz.Sonra yine bekledm ve online olduğunuzda bir pm daha attım yine cvp vermediniz.Size göre ticaret bumu ?