bu ve bunun gibi binlerce yöntem deneyip, insanları ya parayla satın alarak, ya kandırarak, ya da bıktırarak amaçlarına ulaşıp, toprak talebinde bulunmaya çalışıyorlar.
bunlarla baş etmenin en basit yolu, önemsememektir. "*iktir git ne yapıyorsan yap, ister özür dile izler *ğzına al" diyip, görmezden gelmek en güzel çözüm. uluslararası mahkemelerde, uluslararası örgütlerde, platformlarda devlete düşeni, devletimiz yapmalıdır tabii ki. ama bize düşen, bu cahillerin ve satılmışların reklamlarını yapmaktan olabildiğince kaçınmaktır.
takdir sizindir tabii ama yerinizde olsam site açmazdım. çünkü bu mahlukların amacı zaten sizin site açmanız ve onların reklamını yapmanız. kimse bahsetmezse, üç gün sonra bunların sitesinden kimsenin haberi bile olmaz. kumlarında oynamaya devam ederler.
tabii bizim yüce yargımızın güzide Cumhuriyet Savcıları nedense bir süredir armut toplamakla meşguller. halbuki asıl görev onlara düşüyor. sitede "1915'te Osmanlı Ermenileri'nin maruz kaldığı Büyük Felâket'e..." diye bir ifade var bu tamamen, hem köklerimiz olan Osmanlı Devleti'ne, hem de yüce Türkiye Cumhuriyeti'ne yapılmış hakaret, saldırıdır. TCK 301'in amacı, bu tür davranışları önlemek, davranışta bulunanları cezalandırmaktır ve halen yürürlüktedir.
yargıyı bu hale getiren de, dünyayı sömürüp, "ırkçılığa son" diye bağıran, dünya haini, kalleş avrupa birliğinin uşağı olanlardır, o ayrı mesele.
illa domain alacaksanız kodu*umuncocuklari.com olabilir.