Ortaokuldada bir olay başımdan geçmişti;Ben ve en iyi arkadaşım okuldada dışardada beraber takıldığımız arkadaşım kürttük.birgün türkçe dersinde konu bayrağa hakaret istiklal marşına gelmişti ben parmak kaldırdım " hocam haberlerde çocuklar tr bayrağını altına alıp çiğniyor.hocada dediki onlar kandırılıyor bayrağınıza sahip çıkın. " sonra dersten sonra arkadaşım bana dediki sen ne biçim kürtsün.niye diyorsun b**mu var.çanakkale savaşında biz savaşırken türkler yattı.kürtleri ezmeye çalışıyorlar.bende sustum.sonra liseye başladım sınıftaki tek kürt bendim.beraber dolaştığımız arkadaşlar bana siz s***** gidin bu devletten burası sizin değil.bendede dedimki benim babam bu ülkeye vergisini veriyor.sülalemden hiç bir kimse suç işlemedi hatta belediye başkalığı yapan var.yani çoğu türkten daha çok yararımız olmuştur bu ülkeye.bazende sınıfta kürt sen sus deniliyordu.beraber takılıyoruz diye bir taraflarını kuytu biryerde kırmıyordum.Ama gerçek şudurki kürtler kardeşimiz deyipte ezen çok ******** var.tüm çalıştığım yerlerde kürt eleman gelirse almıyorlar anca tipten kurtarırsa işe alıyorlar.bir ayırım var ve bunu iki tarafta yapıyor.Gelelim tek türkiyeye doğrulr var aama %35 i yalan.bazı konular çok aşırı abartılıyor.Allah tüm ülkemizdeki vatandaşlara akıl fikir versin inşallah gavurların oyunlarına gelmeyiz