Savaş sırasında bir milletin ırzını,namusunu ve canını koruması ne zamandan beridir soykırım oldu ?
bizim nenelerimize tecavüz eden,kendi bebeğini pişirip analarımıza yediren,gencecik gelinlerimizi kazığa diken,malımızı mülkümüzü gaspeden ve bizi açlığa terkeden insanları milleti ne olursa olsun kendimizi korumak adına öldürdüysek buna siz ne ad veriyorsunuz sayın aydınlar ? aa dur sen ermenisin bugün yarın soykırım yaptı diye suçlamasınlar bizi siz devam edin mi demeliydi atalarımız ?
ben giresundayım.annemin köyünün adı ermeni bükü.ermeniler burada yaşadığı ve burayı talan ettiği için adı bu.daha bikaç yıl önce ölen annemin anneannesini dinlemenizi çok isterdim.işte ben de çocuktum kasete çekerdim şimdiki aklım olsa.
anlattıklarınızı dinleseniz ermenilere insan gözüyle bile bakmayacağınıza emin olabilirsiniz.tüylerim hala diken diken olur aklıma gelince.anlamıyorum.anlayamıyorum.bu tutuma aklım sırrım ermiyor.üzülüyorum.neden daha 5-6 yıl önce anadoluda ortaya çıkan toplu mezarları görmüyor gözünüz ?neden atalarımızın kemiklerini sızlatıyorsunuz ?