Eleştirinde niye küfür ediyorsunuz kardeşim ? Ermeni soykırımı oldu veya olmadı onu bilemem,ortaokul ve lise hocalarımın yönlendirmesi ile düşüncelerimi tekzip edicek kadar aptalda olmadım hiç bir zaman,gerçek bir kaynağada ulaşamadım iki tarafın kendi gözünden bakmasınan başka fakat
siz nasıl bu kadar eminsiniz,ordamıydınız ? Kuru milliyetçilik uğruna,çoğunuz lise üniversite öğrencisi gitmiş binlerce üni mezunu,hocaya,akademisyene vs küfür ediyorsunuz,
özür diliyorum
alın işte imza atanlar,bu küfür ettikleriniz sizin yaşınız kadar hatta bir çoğunuzun yaşının 2 katı kadar akademik eğitim yapmış insanlar
Nasıl bu kadar kolay küfür edebiliyorsunuz. Bu adamlar küfür ederekmi soykırım var diyorlar ? Küfürle düşüncelerinizi ne kadar kanıtlayabileceğinizi zannediyorsunuz,insanların sizlerle yalnızca alay geçtiğinin farkında değilmisiniz artık ? Yahu madem soykırım olmadı diyorsun,o kadar eminsin göster elinde ki kanıtları en güzel cevabı ver soykırım var diyenlere,ortaokuldan kalma küfürlerle anca burada küfür edersiniz,adamlarla toplar yüzbinlerce imza amerika'da avrupa'da manşet olurlar,sizde aval aval yine başlık açarsınız " şu gazete haber yaptı " diye.
Sen Allah'a inanırken, Allah'ı hiç gördün mü diyorlar mı ? Saçmalamanın doruklarında bir mesaj, daha fazla irdelemeye gerek yok.