MrManson adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Eleştirinde niye küfür ediyorsunuz kardeşim ? Ermeni soykırımı oldu veya olmadı onu bilemem,ortaokul ve lise hocalarımın yönlendirmesi ile düşüncelerimi tekzip edicek kadar aptalda olmadım hiç bir zaman,gerçek bir kaynağada ulaşamadım iki tarafın kendi gözünden bakmasınan başka fakat siz nasıl bu kadar eminsiniz,ordamıydınız ? Kuru milliyetçilik uğruna,çoğunuz lise üniversite öğrencisi gitmiş binlerce üni mezunu,hocaya,akademisyene vs küfür ediyorsunuz,

özür diliyorum

alın işte imza atanlar,bu küfür ettikleriniz sizin yaşınız kadar hatta bir çoğunuzun yaşının 2 katı kadar akademik eğitim yapmış insanlar

Nasıl bu kadar kolay küfür edebiliyorsunuz. Bu adamlar küfür ederekmi soykırım var diyorlar ? Küfürle düşüncelerinizi ne kadar kanıtlayabileceğinizi zannediyorsunuz,insanların sizlerle yalnızca alay geçtiğinin farkında değilmisiniz artık ? Yahu madem soykırım olmadı diyorsun,o kadar eminsin göster elinde ki kanıtları en güzel cevabı ver soykırım var diyenlere,ortaokuldan kalma küfürlerle anca burada küfür edersiniz,adamlarla toplar yüzbinlerce imza amerika'da avrupa'da manşet olurlar,sizde aval aval yine başlık açarsınız " şu gazete haber yaptı " diye.
Küfür konusundaki düşünceni anlıyorum ve saygı duyuyorum. Ancak...

Bakın, ben şunu açık ve net söyleyeyim: Evet zamanında bazı olaylar olmuştur. Bu aydınların(!) dedikleri gibi milyonlarca ermeni değil, ama yüzlerce ermeni öldürülmüştür. Ama bu katliam değildir. Silahlı ermeniler, köy köy dolaşıp, erkekleri askerde/savaşta olan halka ne işkenceler etmiş haberin var mı? Karnında bebeği olan kadınlar süngülenmiş, 90 yaşındaki nineler kazıklara bağlamıştır. 1 yaşındaki bebekler canlı canlı kazıklara geçirilmiş ve kızlara akla gelmeyen ahlaksızlıklar yapılmıştır. Ve sonuç olarak; savaştan fırsat bulabilen Müslümanlar da bunu yapan ermenilere karşı harekat başlatmış ve birçoğunu öldürmüştür. Bu tür pis işlere bulaşmamış ermenilere ise dokunulmamış, sadece tehcir edilmişlerdir.

Burada onbinlerce masum ölüyor, kadın, kız, çoluk, çocuk, ihtiyar bunlar.

Ve karşılık olarak da bu katliamı yapanlar öldürülüyor.

Bu gayet normaldir ve hakdır.

Buradaki sıkıntı ise, ölen onbinlerce Müslüman için sesini çıkartmayan bir kısım kişiler,
ermeniler için gözyaşı dökmektedir. Bu mudur hak olan?
Yazıklar olsun.