BÜYÜK ADLAR ve SORUMLULUKLAR LAYIK OLMAYANLARI YÜKSELTECEĞİ YERDE KÜÇÜLTÜR.
la rochefoucauld.
ne güzel söylemiş fransız düşünür. benim sitemide silen bu kendini bilmez küçük insanlar, aslında kendi çıkarlarını yükseltmeye çalıştıklarını zannederek insanlıklarını küçültmektedirler. TRsohbet.com gibi kaliteli ve bu işin "1" numarası diyebileceğim bir sohbet sitesi nasıl silinir aklım almıyor. sohbet kelimesinde benimde ilk 5. te olan TRsohbet.gen.TR isimli sitemde aynı şeye maruz kalmıştı. insanların kendi duygularını tatmin etmek ve kendi işlerini yapmak için başkalarını ezmek adına yaptığı işlere biz ülke olarak zaten fazlasıyla alışığız. ama bu boyledır. ben tamamen suna baglıyorum. demekki BİZLER iyiyiz. bizi alt edemeyeceğini anlayınca başka türlü yollara başvuruyorlar. bu insanlar aslında bizi ONURE ediyorlar farkında degiller. nitekim sohbet işinde Mois'in onune gecmenin tek yoluda onun yoldan cekilmesiydi. nitekim benim gibi 1. sayfanın mudavimlerinden bir kac sitenin daha silinmesi bunu kanıtlar durumda. ben artık birşey diyemiyorum. madem bu kadar istiyor HARAM yolla birseyler kazanmayı, bu insanların GÖZÜNÜ BAŞKA ŞEYLER BÜRÜMÜŞ diyor ve herkese iyi calısmalar diliyorum.