HazarHizmet adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba,
Simdi Ben hiç bise bilmeyen birine bu eğitim setini versem.
o'da izlese vs. sizin gibi olmasada
basit css,html web site tasarımları kendine yetince grafik ( logo banner ) vs yapabilirmi
bu dersleri düzenli izlese tekrar yapsa vs kesin olarak bi yararı olurmu
piyasa'da bir çok eğitim seti var ve bunlar öğretici dihil. ondan soruyorum
bende kısmen alırım. yararlı olcana inanırsam bunun hakkında beni bilgilendirirmisiniz.
Bu seti web ile alakası olmayan bir kişiye (örnek;memur) alıp izletsen ve o kişi dersleri ilgili bir şekilde izlediği taktirde daha yeni başlayan biri olarak hiç değilse en az css kodu gördüğünde bunun ne iş olduğunu anlayabilir kıvama gelir.
Web ile alakalı olan ve meraklı olan kişiler seti alıp dersleri izlediği taktirde ve tekrar tekrar izleyip kendide birşeyler ortaya attığı taktirde hiç değilse kendine yeticek kadar tasarımlar yapıcaktır.

Grafik yapabilirmi demişsin.
Grafiğin ben üzerinde fazla durmadım. Sadece basit araç çubuklarını öğrettim. Grafik yapmak ezbere dayalı değil birazda yeteneğe dayalıdır.
Siz bu yeteneği ya doğuştan yada tecrübe ile kazanabilirsiniz.

cekdar adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Eğer gerçekten sıfırdan başlayanları hedefleyip ileriye götürmek için hazırlanmışsa alınır alınmasına da yalnız düşünüyorumda daron yöndem gibi kendini ispatlamış bir abimizin kitapları bile 35 ytlyi geçmezken burdaki döküman için istenilen fiyat sanki biraz fazla geldi. yanlış anlaşılmasın emeğe laf ettiğim ve ya bu fiyata satılmaz gibi bir tavrım yok.
40 ytl 60 derslik bir video setine göre bence uygun bir fiyat.
35 ytllik kitaplar var doğru. Ama adı üstünde kitap. Sadece siz okursunuz. Karşı taraf size birşey vermez. Örnek anlatımlar göstermez sadece yazar sizde okursunuz. Bu sette ise ben yazıyor ben anlatıyor ben uyguluyorum.
Size sadece ilgili bir şekilde dinlemek ve öğrendiklerinizi uygulamak kalıyor