Merhaba arkadaşlar,
Okan MİSİLLİOĞLU ( HASAN SARITAŞ ) la az önce görüştüm ve tc sini vermeyeceğini dedi saygımı sunuyorum. Ve nasıl böyle bir açıklama yaptım onu size anlatayım.
Hasan beyle msnde tanışıyordum bana hep yeniden gelicem hosting işine başka bir isimle başka bir şirketle falan bahsediyordu.
Sonra bir gün bana msnden küfür etti. Ben de o sinirle karşılık verince bu sefer
Resimleri başkalarına atmış onlardan bu küfürleri yayınlamalarını istemiş.
Emir arkadaşımız geldi bana bu resmi attı dedi Ferhat abi yayınlamam için dedi.
Sonra tamam dedim sen bilirsin ister yayınla ister yayınlama dedim.
Ama ben her türlü haklıydım.
Sonra Okan MİSİLLİOĞLU ( HASAN SARITAŞ ) Geldi bana resmi attı aynı resmi küfürlü olan bana diyor koskoca datacenter sahibi böyle küfür edemez. Ben diyorum o adamı banamı gelmiş destekliyorsun en büyük dolandırıcıyı yok diyor onun bilgisayar dükkanı var falan o adam dürüst kişi falan ben orada anlamıştım Okan MİSİLLİOĞLU ( HASAN SARITAŞ ) olduğunu.
Sonra bu benim üzerime geldi Hasan SARITAŞ'ı bana karşı destekledi ama kendini bana karşı destekliyordu
Sonra Sabır dedim ben bunun bir açığını yakalarım dedim ve o gün bugüne nasipmiş.
Eğer Okan MİSİLLİOĞLU ( HASAN SARITAŞ ) Burada tc sini yayınlamazsa bilinki o HASAN SARITAŞ Müşterilerimi devir ediyorum der Sonra gider üst üste msn açar yine milleti dolandırır forumda yazarsınız Okan bey müşterilerinizi devir ettiniz ama hiç biri yok diye veya hepsi ayrıldı diye
Dikkatli olmanızı öneririm Yinede siz bilirsiniz.
Olumlu olumsuz yorumlarınıza saygı duyarım.

Not : Eğer Okan MİSİLLİOĞLU ( HASAN SARITAŞ ) Tc sini yayınlarsa cevapları editleyip özürümü dilerim...
İyi günler...