bak CrayzHosting amacım seni kötülemek değil.Birkaç konuda daha dikkatimi çektin çok kişiye ters konuştun o yüzden bunları yazdım.Ben senin iyi iş kötü iş yapmanı engellemem engelleyemem.Benim zaten hostçularla işim olmaz.Sadece foruma uzun zamandır takılan biri olarak davranışların ters geldi ve bunları yazdım.Amacım kötülemek olsa senden başlamazdım bunu yapmaya emin ol.Forumda sahtekar dolu.
dolaylı yoldan beni ve yaptığım işi kötülüyorsunuz ben kimim ne derece bilgiliyim bilmiyorsunuz bile siz diyorsunuz ki ben 2007 geldiğimde buraya herkezi almazlardı hocam ben 2002 yılından beri sanalın içindeyim kendim bilgisayarcıyım teknik servis , web tasarım vs vs yıllardır bu alemdeyim r10'a yeni üyeyim diye hiç bir şey bilmiyor anlamına gelmez. diyorsunuz ki forumda bir kaç konunu gördüm çok ters konusmussun davranışların ters geldi diyorsunuz size -rep verip hakaret etseler siz sessiz kalırmısınız bizimde sitelerimiz var ama forum sitemizde kimseye husisi -rep vermiyoruz
Özellikle Kimseyi Dolaylı Yoldan Karalama Kampanyaları Yapmıyoruz.
Şunu tüm meslektaşlarım iyi bilsinki Biz CrayzHosting Olarak allahın izni ile uzun zaman müşterilerimize hizmet vermek için burda olacaz.
Dipnot : - rep verip ''- çift üyelik'' yazmış birisi ne çift üyeliği işte hocam anlatmak istediğim buydu yapmadığım şeyi yapmış gibi gösteriyorlar haksızlıga dayanamam ben...
saygılarımla.