byhanedan;
Ben bugüne kadar benimle uğraşan çok insan gördüm, hala da uğraşanlar var şüphesiz. Fakat beni tanıyan herkes şunu çok iyi bilir ki bugüne kadar hiç bir zaman beni egale etmeye çalışan insanlara onlar gibi yaklaşmadım. Aleyhime iş yapan insanların aleyhine iş yapmadım. Dediğiniz gibi ben çalışarak geldim buraya, sadece önüme baktım ve sadece çalışmamla ilgilendim. Ne biri içi fesatlık düşündüm, ne de düşündüğümü uygulamaya geçirdim. ALLAH, herkese hakettiğini veriyor iyi ya da kötü.. Şimdi sen diyorsun ki, başınıza birşey gelince "sohbet.net" ten bilmeyin. Bunu asıl o şekilde düşünen sohbet.net. Kendi yanındaki insanların, benim yanımdaki insanların kulağına üflediği kadarı ile o şahsın sitelerini ben sandbox'a düşürmüşüm, yani benim yüzümden yemiş öyle söylüyormuş domainlerin sahibi. Adam sandbox yemiş,
İkinci kez sebebsiz sandbox (sohbet.net ve muhabbet.net) - Tarama, dizin oluşturma ve sıralama | Google Groups buraya konu açmış.. ee güzel açmışsın bilgi almak için kullanılır orası araya beni niye sıkıştırıp karalamaya çalışıyorsun? Şimdi oturup düşünürmüsün, kim hala uğraşıyor ve kim başına birşey geldi diye kimden biliyor.. Ben bu yorum yapanın, arkadaşları ile vaktiyle toplanıp nasıl trsohbet.com u sıralamadan düşürürüz diye plan yaptıklarınıda biliyorum o plan yaptığı adamlar gelip bunları da anlattılar. Az mı ddos attırdı vakti ile siteme? Son bir husus olarak, bu konu zaten daha çok Sentius adlı insanlıktan nasibini almamış şahsın ne karakter yoksunu bir adam olduğunu ve yetkilerini ne doğrultuda kullandığını, DMOZ'un nasıl adamların eline kaldığını göstermek amacı ile açılmıştır. Nihayetinde sentius, sen iste ya da isteme seni orada kayırıyor ve zaten konumuzda sentius'un yetkilerini nasıl şahsi kullandığıdır. Bu insan müsvettesi sentius ile ilgili fazla yorum yapmama gerek yok, IRC geçmişi olan herkes bu şahsın tipik bir lamer olduğunu şüphesiz biliyordur.
+ o dedicatedı ortak aldığınıza şahsen inanmıyorum, o dedicated sana ait(zail). O adam hayatında hiç para ödeyip, root hesabına sahip olmuş mu bir sordun mu kendisine? Makina sana ait, ona hesap açanda sensin. Bunu değiştirmenin, gerçek dışı anlatmanın anlamı yok.