ZaiL= Sohbet.net, diyalog.net, turkmirc.com, ircforum.net ... gibi biçok sitenin sahibi. Kendinden ve paradan başka bişey düşünmeyen şahıs, günümüzün web-zübüğü. Zamanında Diyalog.net i almasına yardım etmiştim ve "bir iyilik yap senden kötüsü olmasın" misali bana düşman olmuştu. Bir insanın başarısını kıskandığını da şu linkten anlayabilirsiniz: bknz.
ZaiL'in Yalvarışı
Alperen'e gelince dünyanın en temiz insanı. 2-3k arası online kullanıcısı olduğu halde hiçbir zaman mütevazılığını ve alçakgönüllüğünü kaybetmeyen günümüzde ender görülen bir karakterdir. Ondan biçok şey öğrendim ve asla zarar görmedim ama ZaiL'e yardımlarım olmasına rağmen çok zararını gördüm. Buraya 2 resim koysak ZaiL ve Alperen'e ait aradaki binlerce farkı kolayca bulabiliriz

Dmoz'a gelince: Superalem.com adlı siteyi satmadan önce defalarca kez başvurduğum halde kabul edilmedi ama araya birilerini koyunca hemen eklendi. Varın gerisini siz düşünün.
Nasıl bir şahsiyetsiniz anlamış değilim.Şimdi bu sevgili ağzı bozuk arkadaşımızın yaptığı yağcılık gold üye olması sebebiyle mi göz ardı ediliyor?Bu arkadaşımıza soruyorum ''ZÜBÜK'' ne demek kendisi biliyor mu acaba ya da bilmediği bir kelimeyi neden kullanıyor? tarihci size burdan sizin gibi bir sıfat vermiyorum sizin sıfatlarınızı bilenler biliyor zaten.Dmoz ;şu son 1 yıldır reklamcı ,sitesine link isteyen ne yazık ki Türk editörlerle tabir i caiz'se cellat misali kendi başına bir yerlere gelememiş ancak ordan bir editörlük kapmış kelle kesen kör hasanların topluluğundan başkaca bir şey değil.Editör seçerken daha dikkatli olmalılar..Diğer bir konu Alperen arkadaşım sizi uzaktan takip ettiğim kadarı ile gerçekten çok çalışkan,işini seven erinmeyen gerektiği gibi çalışan internet üzerinde bilgili bir insansınız,emeklerinizi ve meyvelerini hepimiz görüyoruz çalışkan insanı herkes de sever ama bırakın artık başınıza taş düşşe sohbet.net'den biliyorsunuz.Lütfen yapmayın tamam editörler hatalı bozuk işler yapıyorlar ama bu editörleri bizler şımartmıyor muyuz ? Birileri sizi tutuyor birileri beni birileri diğer arkadaşlarımızı tutuyor.El altından kendi sitesini ekleten bir dünya insan var.Bugun bu editörler bu denli şımarık tavırlar içinde ise bunun sebebi bizler değil miyiz ?Zail'i uzun süredir tanırım ve yanılmıyorsam 30 un üzerinde sitesi var ama 2 tanesi ekli ve eklenme tarihlerine bakmanızı tavsiye ederim çünki örnek ; muhabbet.net daha dün alındı yıllardır ekli.Sohbet.net ilk alındığında ekli idi.Lütfen eleştirilerinizde kınadığımız DMOZ gibi olmak istemiyor isek bu denli yıpratıcı olmayalım.Yukarda görülen bazı menfaat düşkünü insanlar gibi yangına körükle gitmeleyim.İyi forumlar dilerim,cümleten..