Herkeze selamlar yeni bir konu olarak açtığım için kusura bakmayın. 8-10 yıl önce yabancı birçok sponsor firmayı denedim hiçbirinden sonuç alamadım birdahada bulaşmadım. Son biriki aydır Türk firmalarını deniyorum geçen ay kullandıklarım adtech, hepsiburada, reklamstore, koctek, vurkaç..

Şuana kadar sadece hepsiburada dan ödeme aldım ve sıkıntı yaşamadım dedikleri gibi ayın 5 inde tıkır tıkır yatırdılar hesabıma hiç beklemeden.

Adtech de ise çok sorun yaşadık zaman zaman reklamlar yüzünden sayfalar açılmakta zorlandı gösterimler tıklar düzgün sayılamadı.... Herkez gibi P.tesi ödeme yapacaklar diye ümit ediyoruz şimdilik. Reklamlarsa kısır döngü gibi bir süre sonra millet bıkıp onlarada tıklamıcak.

Koçtek i ay sonunda 3-4 gün ekledim sadece, 30 ytl yi geçti bir sonraki aya bu para devretmedi ödeme yapacaklarını zannettim ödemeler sayfasında ise yapılacak herhangi bir ödeme yoktur diyor sadece. aralık ayındada 95 ytl birikti güvenmediğim için geri kaldırdım. koçtek ten gerçekten ödeme alan olabildimi?? Ne reklamları ne kendileri nede ödeme aldım diyenler bana hiç inandırıcı gelmedi verilen telefon numarasında çıkan çocuk daha ağzınızı açmadan sadece sorun halledilecek diyor yetkili kişi geldiğinde ilgilenecek dışarda deyip geçiştiriyor sadece, sizin sorunu açıklamanıza bile gerek yok onlar biliyolar neden aradığınızı

Softreklam da koctek gibi çıkarsa diye hiç bulaşmak istemedim bide içinde Ressam ismi geçince kendisini tanımasamda itici geldi Softreklam ve koctek hakkında kullanan ve ödeme alabilenler yazarsa sevinirim.

Birde dikkatimi çeken r10 da çok sayıda banlanmış üye var sanırım