Son derece doğru açılmış bir konu bende defalarca başvurmama rağmen hiperalem.net sitesi katagorisine her ne hikmetse kabul edilmedi 3 -4 sayfalık kopyala yapıştır siteler listede varken ;

örnek: Kolay mIRC - Script'in download sitesinde; Script kullanımı hakkında bilgiler ile IRC yardım dökümanları, mIRC hazır kodları ve dll dosyaları bulunmaktadır.

bide dll dosyaları bulunmakda yazılmıs her nedense ben o dll dosyalarını bir türlü bulamadım

vede sahte scriptler dağıtan siteler varken

Örnek2: mIRC Net - Çeşitli Türkçe mIRC script'leri hakkında bilgi veriyor ve script'leri indirme imkanı sunuyor.

bu site kelebek script yazmıs kendı scriptine yönlendirmiş, aynı şekilde intel script, yüzük scripti yüzük chat yapıp link vermiş yine aynı scripte,, klavye script aynı şekilde bir çok link girip bakabilirsiniz bir spam sitesi tema bile çalıntı yıllardır kullanılan bir tema.

Şimdi soruyorum bunlar varken biz yokuz, neden? olmadımızı bilen birisi varsa aydınlatsın lütfen. Hadi kolay gelsin herkese hep içimdeydi şöyle bir dışarı çıkaralım.

Not: Amacımız dmozda listelenmek değil gerçekleri konuşmak konusu açılmışken herkes emeğin karşılığını alır öyle yada böyle alıyoruzda mirc - Google'da Ara