topiğe yazdığım yazı silinmiş nasıl olduysa,
kokoin isimli kişiden şikayetciyim adam bana dengesiz başlıklı *********** senin babandır diye msj atmış.
topiğe eklediği screen shotları silme sebebi nedir acaba,
başkasının kredi kartıyla ara sıra 10 ar ytl ara sıra 50 şer ytl ekleyerek 3 ayda 505 ytl bilanço yaptığı hesabı başkasına satmaya çalışıyo
hesap kendinin olsa geri iade alabilir adwordscüyüz biz biliyoruz az çok.
accountumu gormedin,seni davet bile etmedim, üstelik beni tanımıyosun bile,Bana resmen *********** vasfı eklediğin için şikayetçi oldum senden ve msjın silinmiş.Tşk ettim. Ve sanırım bida böyle şeyler yazmaya devam edersen sitede cezalandırılıcaksın.
Arkadaşım senin gibilerin atma kafadan doldurma laf soylememesi için ve alacak insan gelip benden ister mantığıyla screenleri sildim.Şimdi 2 ayda adwords umu devamlı aynı kendi kredim kartımla yükselttim, çunku web işi alırım diye elime geçtikçe hep yatırdım.zaten sahte olsa kılı kırk yarıp inceleyen google tarafından accountum silinmiş veya hesabım sıfır olurmuştu şimdiye kadar.aynı accountla googledeki üçüncü senem.Adıma soyadımada kayıtlı. Para benım,pul benim, mülk benım arkadasım,ister yatırırım ister geri çekerim, istersem bağışlar googleye hibe ederim,o benım bileceğim iş.senin değil. benım sundugum teklif bu işi yapanlar için bir fırsat aslında, Ben seninle uğraşıp,kafamı ağrıtmak istemiyorum, ha almak istemıyosan şuan baktıgın bu sayfayı kapatıp konuyu hemen terkedersen çok sevinicem.
İlgilenen arkadaslar için msn adresim hala geçerli..