internetbilisim.net ten peşin parayla aldığım 1 yıllık reseller hesabım var. Aldığımda firma sitesi (awbs kullanıyorlar) tam olarak faaliyete geçmemiş olduğundan sadece whm panel verdiler.Daha sonra firma siteleri aktif olunca oraya üye olup satın aldığım paketi sipariş etmemi istediler.Bende dedikleri gibi yaptım.ama birkaç ay sonra "paranızı ödemediğinizden hesabınız kapatılacaktır" gibisinden mailler gelmeye başladı,durumu msn den bildirdim "tamam düzeltilecek" dendi bende ondan sonra gelen mailleri dikkate almadım.aradan geçen birkaç ay sonra bir müşterimden gelen telefondan tüm hesabın suspended yapıldığını öğrendim.msn den ulaştığımda "ücretinizi ödemediğinizden hesabınız kapatıldı" dendi.Ücreti peşin ödediğimi ispatlamak zorunda kaldım.tamam karışıklık-ihmal olmuş olabilir ona bişey demiyorum.ama birseferinde server 10 güne yakın kapalı kaldı.telefonla arayıp
"müşterilerimden şikayet geliyor nezaman açılacak" dediğimde
"benimde müşterilerim var uğraşıyoruz burda.saldırı var" gibi sert sayılabilecek bir cevap aldım.yaklaşık 10 gün sonra siteler açıldı ancak server 3 gün çalışıyorsa 1 gün çalışmıyodu. ara ara kesintilerle birlikte toplam 20-25 gün kadar kapalı kaldı server.

Gelelim bügüne , bu sabahtan beri hesabım yine suspended page e çekilmiş bütün sitelerim kapalı ve ben nedenini bilmiyorum.canlı destekleri yok.msn de online olmuyorlar bügün 2 kez aradım telefona cevap veren yok.
Artık buraya ve diğer webmaster sitelerine şikayet yazmaktan başka şansım kalmadı.Onur Bey'e ulaşmak için son çarem bu.

Edit : Sorun Onur Bey Tarafından Çözülmüştür.