Radyoturkalemi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kimse Burda size Portal yapın dagitin diyen yok... ister Ücretli,ister Ücretsiz dagit Beni İlgilendirmez..
Ancak basit yada 100 ytl lik portal için Şu Konular acılmaz..Portalımın Adi Ne Olsun..
Portalda ne Olsun..
Portalı yaptık ama demosuna bakmadan paylaşmayacagız..
Yok seolusunu Ucretli satıcam..
Bakın ben sizin emeginize saygım var ancak boyle gereksız şeyler yazmayın.. hani yazıcaksanızda bir konu başlıgında yazın..
ve -rep verenleride Kınıyorum Bir İnsan her zaman eleştiriye acık olmalıdır..
- rep ben sana vermem ama senın demekki yazdıklarım hakkında canın sıkılmış..
Neyse.. herzaman Eleştiriye Acık Olun birisi eleştirdiginde Düşman Sanmayın!!! adapli bir şekilde eleştirdim.. - rep Vermeyin..
Turk Toplumuna yakısır sekılde yazınız.. eleştiriye acık hoş gorulu...
Öz eleştiri nedir ? söylermisin (Googleye açıp bakmak kolay kendin yorumla)

Ne Kadar reklam yapmayı seviyorsunuz.. sizden oncede burda bazi arkadaşlar Paylaşimda bulundu ama Bir portal için gereksiz konu ve Post kasılmadı.
=> Kaç tane post var ? Diyelimki reklam yaptım.Emek vermiş yapmışım Hem demekki digerleri 3 ay uğraşmamış (kimse üzerine alınmasın,gayet kral scriptler çıkaranlar var)

Portalda ne Olsun.. => Bunu nasıl uydurdun ?

Portalı yaptık ama demosuna bakmadan paylaşmayacagız..
=> Bunu nasıl uydurdun ?

Kimse Burda size Portal yapın dagitin diyen yok... ister Ücretli,ister Ücretsiz dagit Beni İlgilendirmez.. Seni ilgilendirmiyorsa konuya cevap verme emege saygısızlık etme,eleştiri yapıcaksanda adam gibi öz eleştiri yap. Eleştirininde adabı usulü var öğretmedilermi okulda sana ?

Bir kere terbiyesizlik yaptıgın ve emeğe saygı göstermediğin şu sözünden belli.

Ancak basit yada 100 ytl lik portal için Şu Konular acılmaz..