CoMNet,
Sistemde kayıtlı borcunuz olduğunu biliyorsunuz.Ayriyetten db hatası aldığınız sunucu, bizden hizmet aldığınız sunucu değil.Biz sadece isteğiniz üzerine 1 domainlik plesk panel kurduk o kadar.Hatta, sunucuyu ücretsiz optimize ettik.Zaten istediğiniz kurulum ile db hatasının bir ilgisi yok.
Şuan da MSN e giremiyorum.Ticket veya pm ile bana ulaşabilirsiniz..
Simdi bakin..Eger birsey konusyor ve yaziyorsaniz gercekleri yazin..Artik yeter..Bu kadarda oynamayin milletin kisiligi ve isleri ile..Artik herkes dogrulari konussun..Yeter biktim valla..
Bak guzel arkadasim iyi dinle.
Ben pazartesi msn de sizinle gorustugumde sizden aldigim serverin odeme gunu gecmis ve siz serverin ucretidini dc ye odediginizi bildirdiniz.Bende saygiyla karsilayip evet bir kac gundur islerimde dolayi giremedigimi nete ve sorun olmadigini hafta ici odemenizi gececgimi bildirdim.Burasi dogrumu DOGRU.
Sonra daha once size ,sizden almadigim server e plesk kurulumu istedim sizde sagolun kurdunuz ve hata verdi gene kurdunuz 2 plesk kurulum ucreti ve sonradan pazartesi gorustugumuzdede sizden serevre linklerin calisnmamsi icin kendi serverime link koruma yazilimi olup olmadigini sordum var dediniz ucretini dediniz.Bende size hemen paypal ile 2 Plesk panel ucreti +Link koruma yazilimi ile ilgili ucreti ve tr deki bir arkadasimiza 5 Ytl gondermeniz icin ucreti hemen yolladimmi YOLLADIM..Buda dogrumu Dogru..Siz bana ne dediniz ucreti alinca ben su arkadasiniza cikaracginiz ucreti atm den cikarayim servere kurulumuda gece veya yarin sabah yapalim dedinizmi Dediniz.Dogrumu DOGRU..
Size olan borcum linux server ucretini ben size bu konusmamiz icinde hafta sonuna dogru odemesini gecerim dedimmi dedim sizne dediniz ok sorun yok yeterki bize bildirin.
Ve siz ben parayi arkadasiniza cikarayim gelelim gece veya yarin sabah kuralim servere yazilimi dediniz gidis o gidis.Simdi size sms atiyoruz ariyoruz aldigimiz cevanba bakin.Icerde odemeniz oldugundan yapmadik ne alaka kardesim niye konustugunuz sozde durmuyorsunuz.Niye agzinizdan cikani kulaginiz duymuyor..
Yalanim varsa yalan diyin..Yalan diyin allahdan korkunuz yoksa..