Merhabalar,
Bilgileri
Guftekar.com'dan alan bu bot ile
yerli & yabancı şarkı sözü sitesi açabilirsiniz.
Başlık düzeni, "Sanatçı Adı - Şarkı Adı" şeklindedir.
Seçiminize göre, botun yanında 3 adet de şarkıcı adına göre etiket türeten bot ta verilecektir.
Kategori sistemi yerine etiket sistemi kullanıldı.
Kullanımı:
İçerik botunun kullanımı için, size vereceğim dosyayı çalıştırmanız yeterli

30 saniyede 1 adet şarkı eklemekte, tek yapmanız gereken çalıştırıp dosyayı o şekilde bırakmak.
Etiket botu, kendisi entegre olarak çalışmaktadır.
Demo:
Ana sayfa:
Şarkı.Paylaşıyor.Us! // Şarkı sözleri, şarkı, şarkı sözü, lyric, lyrics, şarkılar, yerli şarkı, yabancı şarkı, müzik, sözleri
Bot sayfa:
http://sarki.paylasiyor.us/plus/bot_index.php
(Wordpress Tabanlıdır, bu demoda kaydı yaparken "taslak" olarak kaydettiriyorum, böylece hemen çıkmıyor içerik, isteğe göre anında listelenebilir tüm içerik)
İstenen db'ye uyarlanabilir.
Fiyat 20$ Paypal / 20 YTL İşbank (Sadece içerik botu)
Fiyat 40$ Paypal / 40 YTL İşbank (İçerik botu + 3 adet etiket botu)
-----
Bilgileri
LyricWiki.org'dan alan bu bot ile
yabancı şarkı sözü sitesi açabilirsiniz. (LyricWiki'ye göre 600.000'den fazla söz var)
Başlık düzeni, "Sanatçı Adı - Şarkı Adı" şeklindedir.
Seçiminize göre, botun yanında 3 adet de şarkıcı adına göre etiket türeten bot ta verilecektir.
Kategori sistemi yerine etiket sistemi kullanıldı.
Kullanımı:
İçerik botunun kullanımı için, size vereceğim dosyayı çalıştırmanız ve şarkıcı/grup ismini yazmanız yeterli

Etiket botu, kendisi entegre olarak çalışmaktadır.
Demo:
Ana sayfa:
Şarkı.Paylaşıyor.Us! // Şarkı sözleri, şarkı, şarkı sözü, lyric, lyrics, şarkılar, yerli şarkı, yabancı şarkı, müzik, sözleri
Bot sayfa:
Şarkı Sözlerimiz
(Wordpress Tabanlıdır, bu demoda kaydı yaparken "taslak" olarak kaydettiriyorum, böylece hemen çıkmıyor içerik, isteğe göre anında listelenebilir tüm içerik)
İstenen db'ye uyarlanabilir.
Fiyat 20$ Paypal / 20 YTL İşbank (Sadece içerik botu)
Fiyat 40$ Paypal / 40 YTL İşbank (İçerik botu + 3 adet etiket botu)
-----
* İsteyene bot, şarkı sözünü hemen yayınlayabilir düzene sokulabilir. Şu anki düzende el ile istenen içeriğin yayınlanması şeklinde yaptım ben.
* İsteyene, Wordpress çekirdeği üzerine, full paket olarak wp, bot, tema, eklenti vs kurulumu yapılabilir.
* İsteyene Wordpress veritabanı olarak yaklaşık 5000 şarkılık içerik verilebilir.
* 2 farklı şiir botu, 2 farklı video botu, 2 farklı resim botu için özel mesaj ile bilgi alabilirsiniz.
Tüm sorularınız için
özel mesaj ile iletişime geçebilirsiniz.