Ben Onur u uzun süredir tanıyorum, meşgul bir adamdır, belki çok tezcanlı da olmayabilir. Ama işleri salladığına dair şaka bile yapılması haksızlık olur. Senin işi yapmadıysa muhtemelen kendi açısından bir nedeni vardır...

Ayrıca o günkü buluşmada iş konuşmadığımız için Onur ağzını açmadı, ben kendisi ile daha önce buluştuğumda saatlerce bir çok projeden bahsettik ve çok verimli oldu. *** motor gibi konuşuyorsunuz diye adam size yetişmek zorunda mı?

Bir dahaki buluşmaya aynı ekibi koruyup biraz daha genişletip güzel bi reel ortam paylaşımı yapalım mutlaka.. Ankara 'nın yazına da kimse laf etmesin lütfen çünkü o sıcakda ne izmir ne antalya ne istanbul da nefes alınmazken akşamları üşünen bir yayla havası herkes için süperdir..

ilk fırsatta inş Onur u alıp geleceğim inşallah istanbul a ...

Child adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Angara soğuk memleket. Yaza doğru diycem ama yazında soğuk olur gibi. Duyunca yine üşüme geldi Titriyom oturduğum yerde. Yazın Olympos'a felan gideriz. Hem tatil yapar. Hem bol bol muhabbet ederiz.
Kaç zamandır İstanbul'dasın. Sana kaç kez söylemişimdir hadi size gidiyok diye. Her seferinde yok bende eve gitmiyom. Yok misafir var. Yok akrabamda kalıcam. Tam bende yola çıkıyordum. Şöylede böylede demedinmi? Hatta gelmiyim diye ev arkadaşına bile iyicene tembihleyip benle konuşmasını söyleyen sen değilmiydin. Davet ettinde gelip yemekmi yapmadım? Olm varya bi çay demliyom. Bir kere içen bir daha unutamıyor. Çayı sevmiyorsada çaya başlıyor. O derece yani. Hiç bilmiyorsak ev yemeği yapan bir yerde yemek ısmarlamayıda bilmiyor değilim. Bi gün kafama esecek zaten gelip sizin kapının önünde sabahlıycam. Senide eve almıcam Geçen buluşmada Burger King lafını duymasan yine çıkmazdın evden biliyomda neyse.. Duba gibi oldun olm. Böyle diyince yemiyor kimse.
Seninde kalbin kırılmasın diye 7 ay diyom. Güzelim domainin renew zamanı gelmişti. Haber3 bot yazmak o kadar zor birşey. Hatta ben seni bildiğimden her gün 1 satır yaz. Fazlasında gözüm yok demiştim. Ama nerdee...
Abi, sen işi bilmiyon. Ben burada yazmasaydım Onur senin botu haylen yapmazdı. Forumda yazınca veya msn de global'e alıp herkezin içinde yazınca botu yazıp hemen teslim ediyor. Etmezse banada yazacaktı diye bir kişi daha yazdığı anda alt alta herkez yazmaya başlıyor. Onu önlemek için hızlıca yapmış. Onur hızlı çalışıyor havası yaratmaya çalışıyor.
Onur'la Haymac'ı gazlamak, çalışma hevesi kazandırmak için uğraştığım kadar kimseyle uğraşmadım. Sırf onları gazlarken çekişten düştüm. Teklemeye başladım. Kenan'ın işi haylen halletmedi. Ya ne bileyim ben free bir script kurmuş olsam ve sorunsuz çalışıyorsa. Samimi olduğum bir arkadaşım benden o scripti ayarlamamı istiyorsa hiç yapmıyorsam kendi sitemin yedeğini alıp db yi boşaltıp aynen kurarım. Ama nerde?
KoS dedi, bu sıralar serin sulardan kızgın kumlara dalmak için Antalya yapabiliriz. Uyarmı dedi. Uyar dedim. Her an gelebiliriz. Bizim işimiz belli olmaz.
ReferXChange, bak abi. O anda forumda yazıp duygu sömürüsü yapmış olsaydım şu anda botu kullanıyordum. Yazmayınca uzaktan el sallamakla yetiniyorum sadece Boşver Haymac'ya geçti. Üstüne kaç bardak soğuk su içtim ben onun