18 yaş altının host satması tabi iyi değil fakat sanki 20 yaşında *********** yok mu? Bence 18 yaş altı yerine vergi levhası olmayan demen daha güzel olurdu.
+ bu 18 yaş altı sorunu nedir? Ben 18 yaş altıyım itradelerime ve tanıyanlara sorun iş yaptığım hangisi memnun değil ya da şikayetçi. Gerektiğinden fazla da iş yapıyorum ve bunun kaymağını yiyorum. Başarılı olmak için 18+ olmasına gerek varsa ben nasıl başarılı oldum? Bence çok önyargılı yaklaşıyorsunuz ben 12 yaşından beri internetle uğraşıyorum bu 5.senem.
Kaliteli iş yapan herkesle iş yapılır. 30 yaşında olan adama güvencez de 17 yaşındakine güvenmeyecek miyiz? Ya vergi levhası olarak geçirirsiniz konuyu ya da yaş sınırlaması yapmanız saçma. 22 yaşındaki hostcunun paraya sıkıştığında kapatabilir ve +18 olan kişilerin parada zorluk çekmesi daha büyük ihtimal.
katılıyorum bu işte yaş sınrısı die birşey yok dolandırıcısya 18 yaşından büyüğüde var.
1 ay sonra kapatıyor diyorsunuz. 18 yaşından büyük birisi bunu yapmıyormu?
18 yaşından büyük adamda hasta olur 3 4 ay hastanede yatar vs. ilgilenmez müşteriyle 18 yaşla bi alakası yok bu işin.
Bu arada tebrikler Cenk: )