"garanti bile olmayan bir iş" derken neden bahsediyorsunuz anlayamadım? fikirlerinize saygı duyuyorum. haklı olabilirsiniz.
garanti bile olmayan derken eğer paranın ödenmesi konusunda bunu söylüyorsanız eğer yenimakale.com'un ismini kullanıyorum, sıradan bir site sahibi değilim. 20 ytl içinde arkamdan kimseye laf söylettirmem. beni tanıyanlar dürüstlüğüme her zaman saygı duymuşlardır.
logonun 25 ytl olmasının nedeni benim bütçem değil. 50 ytl de verebilirim. ancak site için 50 ytl'ye daha iyi bir şeyler yapabilmek varken hazırda sade ve garipsenmeyen bir logo kullanmak benim için sorun olmaz.
burası biraz daha fazla ticaret mantığı ile işliyor sanırım. ben kendini geliştirmek isteyen, bu işi zevk için yapanlarında burada olduklarını umud ediyordum. birçok mesajda gerçi ücretsiz logo yapanlara, hediye edenlere rastladım. bu konununda kimseyi rahatsız etmiyeceğini düşündüm ama yanılmışım sanırım.
açıklamalarınız için teşekkür ederim. herhangi bir yarışma yapmaya gerek görmüyorum bu açıklamalardan sonra. herkese başarılar dilerim.