Açık Dizin Halka Açık Suistimal Rapor Sistemi
Bu kadar basit bir olay. Elbette çıkarcı insanlar çıkabilir Dmoz'da da. Rapor edersiniz haklıysanız hakkınız verilir olay kapanır neden her şeyi "rezalet" olarak nitelendirip. "Dmoz şöyle dmoz böyle" diye yeriyorsunuz anlamak mümkün değil.
bu suistimal sistemi işlemiyor. Açık kanıtlarla yapılan başvurular dahi dikkate alınmaz. Zaten sorun dikkatsizlik özensizlik değil kasıt. Bir kaç tane iyi editör var ve onlar da muhtemelen başa çıkamıyor . Bu işin başı çıban başı çünkü...
Adalet yerini elbet bulacaktır. ben adamın kendi sitelerini eklemesine bir şey demiyorum, be ******** kendi siteni ekliyon ekliyon milletin düzenli sitesini neden siliyosun, ahmak insan
kendi sitelerini ekleyip milletinkini silecek ki bu şekilde öne çıkacak ahmakça değil aslında ahlaksızca
Biz birşey dediğimizde "sus" deniyor nedense . Bir moderatörün bu denli ayrıntılı anlatması bu olayı sevindirici . Dmoz'un düzelmesini bekliyoruz artık ..
bu konu her mevsim açılır ve bir şekilde kapanır. İşin kötüsü bu sorunu koskoca dmoz yönetimi ya da bu dizinden faydalanan insanlar kurumlar nasıl görmez onu anlamıyorum.