Child adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
En güzeli o şekilde oluyor. Ben Onur'dan en son bot istediğimde 7 ay sonra vermişti. Bende bu saatten sonra gelen botu kurmam bile diyip güzelim projeyi çöpe atmıştım. Laptop olursa oturur yazar McDonalds'ta.

Bi gün Haymac bana bot yazıyordu Cevahir'de. Sonra çıkıp Burger'e geçtik dışarda. Dedi yazalım. Baktı biraz sonra dedi evde yaparım akşama. Yapış o yapış. Haylen botu alamadım Soyturk 10 dakka takılalım ben yazarım demiştide Haymac izin vermemişti.

Görende tüm oyunları sırayla oynadık sanacak. Sorsam oyunun ismini bile hatırlamazsın Dost kazığı oynadık.

Al Onur'u vur Saho'ya. Siz ancak Burger'de Mc Donalds'da menu yer duba gibi olursunuz. Başkada hiç birşeyden anlamazsınız. Bide akşama kadar kıçınızı yayıp evde ense yaparsınız. ( Msn'de veya realde olsaydı ense yaparsınız yerine başka birşey yazardım. Anladınız siz )

Sevdiğimden laf koyuyom. Bi öpücük versene
Kod, mod, script, proje konularında da konuşmadın. İş, link alımına geldiğinde çenen durmuyor ama. Şundanda ver , şundanda ver, şu da var Burger'e girememişsin, izin vermemişim. İyi yapmışım. KoS'da duba gibi olmuş. Son zamanlarda kızıyom izin vermiyomda adam menu yemiyor biraz kilo vermeye başladı. 20 yaşında 80-90 kilosunuz. Normal değil. Saho da aynı. Üst cevapta kalmış ismi. Biraz enerjik olun. Genç olduğunuzu bilin. Akşama kadar kıçınızı yayıp yağlı yağlı menuler yemeyin. Ev yemeği, sebze yemekleri yiyin.
hoca 7 ay biraz abarti, 4 ay desen tamam. saka maka kotu niyetten degilde tembelim huso ve ben planli olarak calissak simdiye kadar zengindik(kotu kader). saho simdi tokat erbaa'da geziyordur. bizi tanimaz

Haymac adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
of o nasıl laf sokuştu abi ya
terbiyesiz 1

ploop adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Of kırmıs geçirmis hakkaten
terbiyesiz 2 ploop su isimi hallet be.

ReferXchange adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Onur uma artık laf söyletmem
adam 15 dk da bot yapmayı öğretti bana. üstelik php bilmeyen kalın kafalı 35 yaşındaki adama bunu öğretiyorsa demek ki Onur dan istemeyi bilmek lazım. Burger King sınırsız yiyecek + içecek dedik adam msn den çözdü işi. Buradan huzurunuzda teşekkür ediyorum...

bir de itrader vermem lazım kendisine hemen veriyorum
https://www.r10.net/verenler/271779-a...ogretmeni.html
isini gormesine sevindim. kos'a birsey yapacaktik gecen msn'den soyledim sonra yaparsin dedi. bir daha bulustugumuzda laf carpmaya devam eder.