Neden biliyor musun?
Çünkü sürekli kendini üstün görüyorsun adamdan.
Yönetim yetkinin de sponsorluk karşılığında verildiğini bilmeyen yok.
Senin kadar keyfi banlayan bir kişi yönetimde yok.
Çünkü senden başka sponsor&yönetici olan kimse yok nerdeyse.
Dediğim gibi ben mi yoksa sen mi bebesin bunu zaten herkes görüyor.
Benim kaç k lık sitem olduğunu sen bilemezsin.
Ama ben hayatımda gerçek hayatta bile senin yaptığın bu tahrik edici terbiyesiz lafları kimseye söylemedim.
İğneyi kendine batır önce.
Konuyu saptırma. Ben zengin falan da değilim. Ayrıca seningibi bebe hiç değilim. 12 yılı aşkın süredir bu işi yapıyorum.
Geldiğim yeride gideceğim yeride çok iyi biliyorum sıkıntı yapma.
Bu lafları neden söyledim.
Şimdi kendini benim yerime koy. 20k lık bir siten var ve bir kompleksli bir yaratığın peşinden günlerce yedek almak için koşuyorsunuz. En sonunda çıldırıp yukarıdaki loglarda bahsettiğim gibi bir konuşma sergiliyorsunuz.
Beni tanıyan iyi tanır. Kimsenin kalbini kırmam, kimsenin canını yakmam, kimseye küfür etmem, kimseye bir terbiyesizlik yapmam. Ama hayatta herşeyin bir sınırı vardır. Herkesin bir çizgisi vardır. O çizgi aşıldığında çıldırıp dengesizce laflar söylenmesi gayet doğaldır.
Sen, ya hiç dolandırılmadın, yada belirli bir dereceden sonrasını göremiyor veya analiz edemiyorsun.
Konuyu tekrar oku. Burada söz konusu olan benim dolandırılmam. Sen tutmuş konuşma biçimine takılıyorsun.
Tutup sana diyormuyum o lafları veya bir başkasına?
Evet tekrar ediyorum. akarweb ciğeri beş para etmez bir merdiven altı tostcusudur. Benim gözümde aşağılık ukalanın biridir ve adam değildir.
Burada ben bir zenginlik havası göremiyorum?
Konuyu farklı yerlere neden çekiyorsunuz ki?
Sanırım anlatamıyorum ama BEN DOLANDIRILDIM