Marmara adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
2 bin ytl ödeme yaparak satın aldığım site ne durumda biliyormusun?

O kompleksli adamı, hizmet süresi dolmadan makineyi terminate ettiği için kapalı

Yedeklermi? Onlar da o sunucuda kaldı.

Bu bir hırsızlıktır. Laflarım ağır olmuş olabilir tabiki de. Yanlış anlaşılmam varsa özür dilerim ama sizde şunu farkedin.

Hostingcilerin gelip burda iş birliği yapması, konuya hakim olmadan tek yönlü düşünmesi ne kadar etiktir.

Peki bizim emeklerimiz, bizim harcadığımız paraların akibeti ne olacak?

Kendini bilmez kompleksli ve "HERKES BANA MUHTAÇ" tavırlarında olan bir yaratığın ketfine göremi bu işler?

Anlamayanlara tekrar anlatayım.

Bu adam benim ödeme yaptığım sunucumu hizmet süresi dolmadan kapatmış, yedekleri vermemiş ve benimle

bu şekil konuşmuş bir adamdır.

Kimsenin susturulduğu yok. Herkes hakettiği gibi yaşar.

Sizler hangi cesaretle o adamnı koruyabilirsinizki? sonuç itibari ile söz konusu kişi bir hırsız, bir emek hırsızı

Eğer haksızsam beni banlasınlar. Ağzımı açıp laf edersem en adiyim. Loglar bende duruyor. Bunu isteyen yönetici arkadaşla paylaşabilirim

Ama sakın burda gelip bana hırsızları korumayın. Sakın !
Cesaret ettiğimiz şey o kişiyi korumak değil, forumun sağlığını korumaktır. Benimle veya bir başkası ile işbirliği içinde kimse olduğunu zannetmemekteyim.

Benim anlatamadığım size, bu log veya buna benzer delillerinizi en baştan koymanız gerekirdi. Siz haklı durumdasınız, ama bu yapılan sizin haklılığınıza gölge düşürücü bir durumdur. Sizin yaptığınız emsal teşkil edip, diğer moderatörler de başka hosting işi ile uğraşanları bu şekilde banlarlarsa forumun çivisi çıkar.

Banlamanız doğru, ama yapılış şekli yanlıştır.