günümüz gençleri bu konularda ne yazıkki çok cahil,yani 1-2 msn çalıp,1-2 sıradan foruma index atıp çevresinde karizma sahibi olduğunu sanıyorlar ama işin gerçek yüzü ve ciddi tarafı ortaya çıkınca kuyruklarını arkalarına saklayıp korkudan titriyorlar.toplumumuz bu konuda bilinçlenmeli,evden "hackerlık" yapıp bütün ıp adresini vs bilgilerini apaçık ortaya serdiklerinin farkında olmayan bu gençlerimizi uyarmamız lazım.siteye index atarsın site yedeğini yükler kaldığı yerden devam eder ya bu gençlerin hayatı acaba iş ciddleştiği vakit kaldığı yerden devam edecek mi??? mutlaka bu sitede de vardır ben hackerlık yapıyorum,şu siteye filan kadar index attım bilmemne yaptım diyen ama işin sonunu düşünmeden böyle bir işe karışmanın anlamını bilmiyorlar.Gerçek hackerı sonuçta tanımazsın,çünkü arkasında iz bırakmaz,işini yapar,ortalığı temizler ve ortadan kaybolur,ne olduğunu bile anlayamzsın.Onun için bu iş çocuk oyuncağı değil,aileleri üzmeden önce lütfen en az 2 defa düşünün bu işe bulaşmayı..