mg-web adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Biraz önce kontrol panelime girdim, ziyaretçi mesajı yazan var mı diye. Ama sağolsun arkadaşın biri domain satıştan dolayı -rep vermiş. Hiç önemli değil, umrumdada da değil - yada +rep .

Umrumda olan , Sen müneccim misin kardeşim ? de bana o şekil mesaj yazıyorsun. Ben domain satıyorum sanane bundan , o zaman sen git bütün konuya mesaj yazanlara aynı şeyi yaz. Nasıl bir saçmalık anlamış değilim halen...
Domain adını belirtir misin?

Benim mesajımda hakaret yok. Açıklamam gayet güzel.

GencAdam01 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
saçmalamış resmen
Mesaj sayını mı artırıyorsun!

Rudeboy adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yöneticiler rep konusu açmayın, PM atın diye bas bas bağırıyorlar.

Hadi açıyorsun OFF Topic bölümünde işi ne ?
___

bilgiliweb adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
böyle bir mesaj saçma olur , adultu bende sevmiyorum ama millete karışmıyorum .. yaptığı yanlış isteyen istediğini yapar
İsteyen istediğini yapıyor zaten, ben de istediğimi yaptım.

ben dikkat ettiysen -rep konusu açmadım. yazdığı mesaj için konu açtım. Yeri yanlış ise taşısınlar gerekli yere. Hayır anlamadığım şu , ben burda ticaret yapıyorum adam benim işime karışıyor. Bu ticaret serbest ki forumda iş yapıyoruz.
Samet , arkadaşın hoşuna gitmemiş olabilir, ***** a vs ye karşı da olabilir saygı duyarım kendi düşüncesi. Ama ben burda bu işin ticaretini yapıyorsam onunda buna saygı duyması gerekir.

Bende biliyorum neyin ne olduğunu, istesem ben o domaine site kurarım , eski regli bi domain, iyi de değer görür. Ama neden açmıyorum benimde inançlarım olduğu için elimden çıkarmaya çalışıyorum. Dediğim gibi ben onun görüşüne saygı duyuyorsam onunda benim görüşüme ve ticaretime saygı duyması gerekir.

-rep atmış +rep atmış umrumda değil. Saçam sapan yerlerden -rep geliyor hangi birine konu açmışım, yada hangi birine bişey demişim forumda ulu orta yerde. Ama bu -rep için açılan bir konu değil , yazdığı yorum için açılan bi konu.
Madem mesaj ile ilgili bir sıkıntı vardı, PM atardın. Konu açmazdın. Bu konuda çok fazla konuşulacak bir şey yok.