Bir logo yarışması yapmayı düşünüyorum arkadaşlar. Önce fikirlerinizi alıp ondan sonra yarışmayı başlatmak istiyorum. Yarışmanın ücreti basit bir ücret olacak 20 ytl ama biraz farklı kuralları var. İlgilenir misiniz diye merak ediyorum?
* Yarışmaya katılan herkesin logoları sitenin forum bölümünde sizin adınıza açılacak bir başlık altında yayınlanacak ve sizlerin iletişim bilgileriniz verilecek. Bu şekilde tasarımlarınızı beğenenler sizinle iletişim kurup iş teklif edebilirler. (Önceki çalışmalarınızdan örnekleri de aynı sayfada paylaşabilirsiniz.)
* Yarışmayı kazanan logo sitede kullanılacak tabi ama diğer tasarımların da hiçbir işe yaramamış olmasını istemiyorum. Diğer tasarımlarıda ara ara alt sayfalarda, bazen bir reklam yaparken, bazen mail gönderirken, bazen makale içinde kullanmak istiyoruz. Bu sadece buna izin veren arkadaşlar için geçerli olacak.
* Site yenimakale.com ve logolarınızın yayınlanacağı bölüm yenimakale.com/forum altında "Logo ve Banner Bölümü".
Fikirlerinizi bekliyorum arkadaşlar. Böyle bir yarışmaya katılmak isterseniz bir iki gün içinde yarışmaya başlayabiliriz. Amaç sadece iş değil. Biraz tanıtım, biraz da eğlence.