ReferXchange adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
kardeş, istediğin gün limitsiz yiyecek ve içecek garantili götürüyorum burger e ama şu bot olayını çözeceksin ona göre..
En güzeli o şekilde oluyor. Ben Onur'dan en son bot istediğimde 7 ay sonra vermişti. Bende bu saatten sonra gelen botu kurmam bile diyip güzelim projeyi çöpe atmıştım. Laptop olursa oturur yazar McDonalds'ta.

Bi gün Haymac bana bot yazıyordu Cevahir'de. Sonra çıkıp Burger'e geçtik dışarda. Dedi yazalım. Baktı biraz sonra dedi evde yaparım akşama. Yapış o yapış. Haylen botu alamadım Soyturk 10 dakka takılalım ben yazarım demiştide Haymac izin vermemişti.

OnurSQL adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
haklısın saho, zaten kağıt oyununda üç farkla yenildik counter kurunda net üzerinden oynayalım.
Görende tüm oyunları sırayla oynadık sanacak. Sorsam oyunun ismini bile hatırlamazsın Dost kazığı oynadık.

saho adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
adamın hayatı kahvede geçtiğinden kağıda baya sarmış her türlü hile düzenbazlık var senden ddolayı değil onur , onunla oynarsen bilgisayar başında oynayacaksın orada hile yapamaz
Al Onur'u vur Saho'ya. Siz ancak Burger'de Mc Donalds'da menu yer duba gibi olursunuz. Başkada hiç birşeyden anlamazsınız. Bide akşama kadar kıçınızı yayıp evde ense yaparsınız. ( Msn'de veya realde olsaydı ense yaparsınız yerine başka birşey yazardım. Anladınız siz )

OnurSQL adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Baba konudaki tüm postlarını okudum hepsinde bana laf koymuşsun internet insanı olduğumu biliyorsunuz vizyondaki filmlerden falan muhabbet açtınız orada sizi dinledim yalan yok. Kağıt oyunları konusuna dönelim ondan da anlamam (cahilim kabul) ama ****** gibi herşeyi biliyorum ayağına yatıp hiçbir şeyi bilmemekten iyidir.
Bu arada burger king'e gitmedik ya o gün kahroldum, KoS'un gönlü vardı ama sen engel oldun
Sevdiğimden laf koyuyom. Bi öpücük versene
Kod, mod, script, proje konularında da konuşmadın. İş, link alımına geldiğinde çenen durmuyor ama. Şundanda ver , şundanda ver, şu da var Burger'e girememişsin, izin vermemişim. İyi yapmışım. KoS'da duba gibi olmuş. Son zamanlarda kızıyom izin vermiyomda adam menu yemiyor biraz kilo vermeye başladı. 20 yaşında 80-90 kilosunuz. Normal değil. Saho da aynı. Üst cevapta kalmış ismi. Biraz enerjik olun. Genç olduğunuzu bilin. Akşama kadar kıçınızı yayıp yağlı yağlı menuler yemeyin. Ev yemeği, sebze yemekleri yiyin.