Biz Kimiz ?

İstanbulda 1995 yılından beri hizmet veren bir reklam firmasıyız bu güne kadar Türkiyenin önde gelen firmalarıyla çalıştık ve çalışmaya devam ediyoruz. 2005 yılında hizmet vermeye başladıgımız İnternet mecrasından bir büyük eksikliğin farkına vardır. Bu güne kadar milyonlarca hitlere ulaşan internet sitelerinin reklam departmanın da çalıştım her web sitesi sahibinin hayalinde çalışmak istediği Reklamz, Linkz, Medyaguru, Logaritma, Virgul ve Adnet firmalarının hepsiyle çalıştım ama bir eksikliğin farkına vardım. Bu firmalar birçok degerli internet sitesini yayın ağına almaktan kaçıyor kendilerine bağlı veya anlaşmalı oldukları internet sitelerini ön plana çıkartıyor ve %20 ila % 45 arasında komisyon oranlarıyla çalışıyorlar. Bu eksikliği doldurmak için uzun süredir ekip arkadaşlarımızla proje geliştiriyorduk çıkan bazı büyük aksaklıklardan dolayı projenin başlaması zaman aldı.Proje son olarak Ocak 2009 itibariyle yayın hayatına başlıcaktır.

Farkımız Ne ?

- Özgün içerikli portallar ve yüksek hitli siteler gerekli incelemelerin ardından sisteme dahil edilecektir.
- Her site için gösterim sayısına göre günlük reklam fiyatı belirlenecektir. Firmalar ve ya ajanslar istedikleri gün ve aralıklar için size reklam verebilecektir.
- Diğer firmaların aksine Ad Server firmamız % 10 komisyon ile çalışacaktır.
- Reklam verenlerle beraber yayıncılarda fiyatları bileceginden hersey son derece seffaf olacaktır.
- Diğer sitelerin aksine aynı anda farklı firmalarla da çalışabilirsiniz.

Sitemiz Yayına girmeden önce ön kayıt başvuruları alınıcaktır. Sisteme kesinlikle yaşadışı içerik barındıran siteler kabul edilmicektir. Forum sahiblerinin bu konuya özellikle özen göstermesi rica olunur.

Başvuru İçin
Ad :
Soyad :
Firma Adı :
Web Sitesi :
Günlük Ziyaretçi Sayısı :
Günlük Sayfa Görüntülenme Sayısı
Tel No :
GSM :

Mail Gönderilcek Adres : reklam@ultraslan.com

Not : Şu ana kadar Alexa verilerine göre Türkiye sıralamasında bulunan ilk 1000 internet sitesinden 13 tanesiyle anlaşma sağlanmıştır.

Eger yanlış noktalara degindiysem lütfen kusuruma bakmayın