Cevabın için çok teşekür ederim ancak
Verdiğin programın sitesine baktım özelliklerini göremedim.üstelik $200 gibi bi mebla ufak çapta bir cafe için çok yüksek deil mi ? Aslında bir sürü freeware yazılım var benim istediğim şekilde ama ben bulamıyorum daha doğru ne olarak arayacağımı tam bilmiyorum o yüzden yardım istedim.bir kaç program denedim ama denediğim programlar sadece benim trafiğimi gösteriyor benim istediğim cafedeki diğer pc leri anamakinama bağlamak ve anlık istatistikleri görebilmek.tek program olması şart deil remote kullanım için radmin gerçekten güzel ama aynı işlevi yapan ücretsiz bir yazılım varken (ultravnc) neden radmine para ödeyelim.teamviwer demişsin ancak oda işimizi görmez sanırım çünkü her bağlanmaya çalıştığımda diğer pc lerde id ve şifreleri toplamak zorunda kalıcam
Remote kontrol problemini çözdüm ultravnc ile ama network takibini dediğim şekilde nasıl yapıcam bilmiyorum.server - client şeklinde olması daha mantıklı gibime geliyor.Anamakinadan diğer makinaların trafiğini takip etmek mümkün mü sizce ?