isimtescil iyilik felan yapmamıs. Her firmada domain düştükten sonra 1 aylık tekrar domaini geri alma süresi vardır.

bu sürec isimtescildede var tabiki isimtescil domain düştükten sonraki 1 ,2 dk dan sonra 1 aylık sürede bizden tekrar 15 ytl kadar fazla para alıyor..

Ama bu normalde diger firmalarda domain 15 ytl ise domain düştükten sonra 1 aylık geri alma hakkımız olan sürede tekrar 15 ytl alabilirken isimtescilde bu fiyat 1 gun gecse dahi 25 ytlden fazla olabiliyor. Sizin yukarda 50 ytl oldugu dediginiz gibi.

Yani zaten bizim hakkımız olan 1 aylık sürede isimtescil ekstra ücret alıyor bu ücrette 2 domain parası yada 3 domain parası olunca mecbur kalıyoruz.

Bu yüzden ben yaklaşık 100 domainimi farklı firmalara yada düşmesine razı oldum isimtescil ile ilişkimi kestim..

Domainleriniz düşmezden en az 1 ay önce tasıyın son br haftaya girerseniz hem isimtescile ödersiniz hemde yeni firmaya sen zaten paranı önceden göndermişsin.Onların desteği zayıf ise banka kontrol yapmıyorlar ise bu onların problemi.