trickster adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
"reklam" kelimesini nerede kullandım? Yazdıklarıma dikkat edin. Dedim ya sinirle yazıp göndermeyin diye...
Bakın sizde farketmişsiniz sizden çok şey biliyorum. Ben sizin tabirinizle "hostingçi" değilim. Yada 20-30ytl ye çoluk çocuğada hizmet vermiyorum.
Konuşmamızın seviyesini düşüreceksek evet siz kimsiniz ki?
Öncelikle konuları saptırmaktan vaz geçin, size denilenleri kulak ardı etmeyin. Aynı sorunu 2 gün önce Selçuk Bey ilede yaşadınız sanırım...
Konumuz vds-vps farklılıkları...
Önerilerimizi yaptık, önerileri olan buyursun güzelce konuşalım.

Arkadaşım öncelikle konunun ne olduğunu güzelce bir okuyun konumuz vps vds farklılıkları değil konumuz vds ve dedicated farklılıkları .

Sizin bizden çok şey biliyorsunuz demedim bir önceki mesajınızla dalga geçtim . Siz ki halen VMware desktop ürünleri kullanıp güzel bir şey yaptığınızı sanıyorsanız, yanılıyorsunuz. Yanılıyorsam nasıl bu işi yapıyorum şeklinde neden birçok firma benden tavsiye alıyor. Gsx sürümü kullanmak yada desktop sürümü kullanmak arasında çok fazla fark olmadığını bilmelerini anlatıyoruz.

Konuyu en başından beri saptıran ben değilim siz ve sizin çok bilmiş tavırlarınız.
Zaten gerektiği gibi mod arkadaşlara durum rapor edildi.Daha fazlada sizinle tartışmayacağım.
Selçuk Bey konusuna gelince konu ile uzakdan yakından alakası olmayan mikrotik konusuydu.

Demişsiniz ki ; Ben sizin tabirinizle "hostingçi" değilim. Yada 20-30ytl ye çoluk çocuğada hizmet vermiyorum.

Ucuz ve kaliteli hizmet vermek çoluk çocuğa hizmet vermek demek değildir.18 yaşından küçük 1 tane müşterimiz yoktur.İthamlarınıza dikkat edin ! Laf ebeliği yapmakdan başka birşey değil sizinkisi konuyu farklı yerlere çekmekdende vazgeçin.

Konu Hakkındaki yorumumu okuyun demişimki ;
20 - 30 k hiti olan bir siteniz mevcut ise VDS mi Dedicated mı derseniz kesinlikle dedicated öneririm.(hiçbir vps ve vds den dedicated gibi verim almanız imkansızdır.)

Bu bu konuya yazdığım son mesajdır. 3. Sayfada benim ilk yazdığım öneri mesajından sonraki olan durumu okursanız neden bu tavırları sergilediğimi anlarsınız.