EDİT!!!: Arkadaşlar isimtescilin gerçek yüzünü gördüm domain uzatılmış ama benim için değil kendileri için uzatmışlar çünkü panelde hala geri al kısmı var ve domain dün saat 22.30 da uzatılmış ama ödemem onaylanıp benim için uzatma yapılmamış güzel oyun cidden tebrikler isimtescil...

İlk yazdığım post...

Genelde isimtescil hakkında hep şikayet konuları açılır ama bu sefer bir tebrik konusu açmam icab etti. Aslında anlatacaklarım normal bir prosodürdür zaten benim haklı olduğum bir sonuç ortaya çıkması gerekirdi ancak yinede isimtescilden böyle bir iyilik beklemediğim için beni mahçup ettiler.

Bir domainimiz 10 aralık 2008 de düşüyordu biz bunun farkına varmadık domainin düşmesine 5-6 saat kala hemen havale geçtim ödemeyi ödeme bildirimi yaptım ve beklemeye koyuldum.

Ama ödemeyi onaylayıp domaini uzatacaklarını bu 5-6 saatlik süreçte yapacaklarını düşünmüyordum. Gitti domain birde geri almak için para bayılacağız diyordum ki öyle oldu saat gece 1-2 gibi domain düştü ödeme onaylanmamıştı hala ve panelde geri al kısmı göründü 50 ytlye yakında geri alma ücreti vardı.Neyse dedim napalım yarın geri kalanıda öder geri alırız yapacak bişi yok demiştim ki.

Az önce domaine whois çektim ve uzatıldığını gördüm çok şaşırdım açıkçası isimtescilden böyle bir iyilik beklemiyordum. Aslında domain daha düşmeden ödemeyi geçtim ve 5-6 saat uzun bir süre onaylanmaması için hiçbir neden yoktu. Tabi bendede hata var son güne bırakmak hataydı ama domain çok olunca dert çok oluyor