trickster Sanırım Yazdıklarımızı okumadınız.Tekrar Okuyun ! Bizde 20 30 k lı siteleri barındırıyoruz Kalkıp diyemiyorsunuz diye birşey yok.20 - 30 içinde farklı makinelerimiz mevcut fakat ne olursa olsun dedicated kadar verim alması imkansızdır.
1 Yıldır açık 0 Sorunlu makine neden patlamıyor ? Bilinçli Kullanımdan dolayı Donanımların kaliteli olmasından dolayı kalkıp yapılandırmadan bana bahsetmeniyin.Kaç Firma VDS üzerinden reboot panel imkanı sunuyor (Bu forumda bizden başka görmedim.) vmware konusunda ki bu forumda bir çok firmaya destek olan kişilerden biri olduğumuda rahatlıkla söyleyebilirim.Yıllardır Kullandığım programı lütfen bana öğretmeye de kalkmayın sataşacak başka birini bulun!
Öncelikle burda kimseyle çekişip çoçukluk yapma derdinde değilim.
"Reboot paneli" bunu büyük bir şeymi sanıyorsunuz? Burda yaptığımız projeleri bilen arkadaşlar mevcut. Kiralık sunucular için "uzaktan işletim sistemi kurulumu" gibi. Eğer Microsoft ürünlerini incelersenizde "Virtual System Center" ile yaptıklarımızı görebilirsiniz.
Siz ki halen VMware desktop ürünleri kullanıp güzel bir şey yaptığınızı sanıyorsanız, yanılıyorsunuz.
Konuşmalarımızı reel bir şekilde gerçekleştirmek isterim. Son 1 yıldır reset hiç atmadım diyemem. Yeri geldi ram problemi oldu yeri geldi veri merkezi değiştirdik.
Şimdi tekrardan sinirlenip yazacaksanız tekrar düşünün ve gönderin.