isteklerimiz aşadaki gibidir gelişmiş yonetim paneli olucak editor admin seviyeleri olucak tema destegi ve modul sistemi olucak biraz nuke sistemine kacıcam ama guzel bişey istiyorum artık hazır script al degiş kulan tema yapmaktan sıkıldım ilerleme olmuyor

1 . moduler
moduler aktif pasif olucak
bazı bolumlere yorum eklene bilcek
-------
2.Arkadaşlık Hattı
genel olarak arkadaşlık sitelerinde olan şeyler eklenecek
uye olanların profilinde infosu yani sitemizde icerik şiir fıkra resim anket eklemişse gozukecek

------
3. anket
uyelerin acıcağı anketler olucak listesi
-----
4. E-kart
uyelerde manzara resimleri yada başka resimler ekleye bilcek admin onayından topluca gecicek
----
5. Şiirler
şaiir listesi şaiirlerlen ilgili txt bilgiler encok okunan şiirler yeni gonderilen şiirler
-----
6. İtiraflar
bu bolumde arkadaşlık hatına baglı ek ozelikler olucak her uye istemedigi surecte takma isim kulanarak kimligini gizli tuta bilecek
-----
7. Fıkra
uyeler fıkra gondere bilcek admin onayından gecicek

----------
8. icerik bolumu
icerik eklenecek katagoriler acılabilcek
haber tarzı olucak
katagori
Kadın Dünyası
Erkek Dünyası

----------
9. Sohbet
yaygara gibi bişey olucak
ircd icin hazırladıgımız sayfada ekleye biliriz

-------
10. Download
katagori + alt katagori + eklenen dosyalara resim ekleme uyelerde dosya ekleye bilcek mesala site.com/msn.exe linkini tanıtımını gonderecek
----------------
11. Yeni MP3 Vİdeo
uyeler başka video sitelerindeki kodu alarak video ekleye bilcek

-------------
12. Resim Albümü
uyelerin albümlari olucak puan ve yorum eklene bilcek

----------
not: portal mantıgını bilmeyenler hic teklif vermesin
referansları saglam olanlar teklif sunsunlar bide sozleşme yapa bileceklerlen citi olarak anlaşa bilirim cunku bu forumda kime iş verdiysem biz zararlı cıktık 1 ay yapıcam diyip 8 ay kayıplara karışacaklar gelmesin hic cunku yeterince bu konuda zarar gordum

coklu satışada izin vere bilirim full guvenligini sagladıgı surece sorun degil ek modulerde ilerki zamanlarda bana ozel yaptıra bilirim