öncelikle yapılan birkaç çalışmam aşağıdadır biliyorumki yoğun istek gelecek ama benim bunların hepsine yetişmem mümkün olmaz gelen tekliflerden site veya başka bir şey büyüklüğüne bakacağım yani yeni site açanlarla ilgelenmemekteyim bu duyrulur gereksiz yere yollamayın istek diğer adreslere gelirsek yaptıracakları logo hangi siteye aitse bana adresini yollayacaklar ben de onlardan eleme yaparak sırasıyla logolar hazırlayacağım mail ile logoları hazırlnacaklara bildiririm belli bir süre veririm o süre içinde de 4 logo seçeneği veririm onlarda birini seçerler başta şunuda belirteyim header kesinlikle hazırlanmamaktadır dediğim gibi logo belki ileride kartvizit işinizede belli bir süreliğine de bakabilirim bu logo işi belli bir süreye kadar devam edecektir duyrulur belli bir portfolio yapana kadar.
bbedava yapmamın amacı portfolio genişletmektir ii referans olabilecek şeyler önceliğimdir gereksiz mailleri de dikkate almatacağım örneğin sitemizi yeni açtık yardım edecek birini bulamadık siz yardım ederseniz vs vs
yaptıracak olanlar bana mail ile ulaşabilirler caglar@grafikergenc.com adresinden mail atarak ulaşsınlar pm yolu ile ulaşanların işleri gecikir maile bakarım ama pm fazla dikkate almam