illaki birileri birilerine sataşmamalı, uslüp açısından çok güzel yazılar yazarak kişi yada kişilerin düşüncelerini gözlemlemeye çalışmış erkan. Ama sürekli gelen tartışmalar sayesindee bu üsluba geçmek zorunda kalmış. Adamın maddi sorunu var piskoloji bozuk.. kendide bunu beyan ediyor yardım istiyor, neler yapabilirim diye, bu şekilde abuk subuk cevapları bırakıp neler yapabileceği hakkında bilgi sunabiliriz. Öneriniz yoksada, boş msjlar atıp milletin sinirlerini bozmayın. Yok şöyle yapmışsın yok böyle olmalı yok şu olacak gibi. Ha nedir fikrini beyan edersin, ilerletip konuşmayı milletin canını sıkma eğilimine girmeden. Konu benim konum değil, yalnız üsluba uygun, yardımcı olabileceğiniz konulara deyinirseniz bence daha empati olucak konu.

by_seker adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bir internet sahibi ve r10 takipcisi olarak başlık ilgimi çekti açıkcası.

Erkan Bey yaptıklarınızdan çok beni rahatsız eden tavrınız oldu açıkcası. Umarım yanlış anlamazsınız ama bu tarz hiç hoş olmamış. Yani yaptığınızı savunun ama böyle değil. Karşı tarafı ciddiye almamak, dalga geçmek, "yazını okumadım bile" diyip de tartışmaya çalışmak niye!

Çocuklarla yola çıkılabilir mutlaka bence de. Ama öğrendiklerini iyi takip etmek gerekiyor gibi. Lamer olup çıkmamalılar.

Ama tarzınız yüzünden konu dağılmış durumda.

Kolay Gelsin